Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Ecologie en duurzaamheid

Ecologische vloeren met het FSC-label. FloorHouse draagt het milieu een warm hart toe. Vele van onze vloeren hebben een FSC-label voor duurzaam bosbeheer. Dat betekent dat deze producten gemaakt zijn van hout uit verantwoord beheerde bossen, of van recyclagehout. Alleen hout dat aan de strikte FSC-regels beantwoordt, krijgt dit breed erkende label voor ecologische vloeren - ondersteund en erkend door milieuorganisaties zoals WWF en Greenpeace. Bovendien kunt u uw FSC-vloeren dus met ecocheques betalen.

Betalen met Ecocheques

Bij FloorHouse kunt u voor onze vloeren met een FSC-label betalen met ecocheques. Op deze manier kunt u bijdragen aan een beter milieu door uw ecocheques te besteden aan een van onze ecologische bamboeparketvloeren of ecologische kurkvloeren. Voor meer informatie over welke vloeren het FSC label dragen, en waar u dus voor kunt betalen met ecocheques, kunt u bij ons langskomen of contact met ons opnemen.

Ecologische vloeren in bamboeparket

Bij FloorHouse kiest u uit een breed assortiment bamboeparket. Bamboe is de ideale grondstof voor ecologische vloeren. Want de bamboeplant is na vijf jaar al volgroeid, en regelmatig kappen versnelt de groei van een bamboebos. Bovendien is bamboe dankzij zijn unieke knopenstructuur heel trendy, én uiterst slijtvast. Want de compacte vezelstructuur maakt bamboe harder en stabieler dan vele soorten hardhout: ze krimpt minder en zet minimaal uit. Bamboe is dus het hout van de toekomst: ideaal voor ecologische vloeren.

Ecologische vloeren in kurk

Ook kurk heeft een uitgesproken groen imago. De schors van kurkeik produceert de kurk. De kurkeik wordt dus niet geveld. Alleen de schors wordt gestript, maar dat is essentieel voor de groei van de kurkeik. Tot vandaag maken ze de schors met de handen vrij. Een kurkvloer is dus uw ideale vloer, als u hoge eisen stelt aan een natuurlijke vloer, en gezonde en ecologische vloeren zoekt.

Maak uw keuze uit ons assortiment ecologische vloeren

Vloeren die goed zijn voor onze planeet én uw portemonnee? Die krijgt u met de ecologische vloeren van FloorHouse. Want u krijgt ze inclusief laagsteprijsgarantie. Stap snel binnen in een van onze toonzalen, en maak uw keuze uit ons assortiment ecologische vloeren.

Andere artikels over FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL