Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...
  • gratis opmeting & offerte
  • 10 jaar garantie op de geplaatste vloer
  • stipte en vakkundige service

vakman aan huis met FloorHouse kwaliteitslabel

PROFESSIONELE PLAATSING

Nieuwe parketvloer, laminaat, kurk of lvt, maar geen tijd of talent om die zelf te leggen? Vertrouw dan op de ervaren plaatsingsdienst van FloorHouse. Uw vloer is naar uw wens geplaatst, volgens de regels van het vakmanschap. 

Wij staan klaar voor al uw nieuwe en renovatie-projecten!Voor een zorgeloze plaatsing van uw vloer

Legt u uw nieuwe vloer liever niet zelf? Dan neemt onze plaatsingdienst u die klus graag uit handen. Onze plaatsingsdienst is uw beste garantie op vakwerk van de bovenste plank. Want onze vakmensen zijn gepassioneerd door het vloerenvak. Jarenlange ervaring, bijscholingen over de nieuwste producten en ondersteuningen van leveranciers, maken van FloorHouse het huis van vertrouwen voor de plaatsing van parket, laminaat, kurk, lvt of click-vinyl. Van zodra u in een van onze winkels uw keuze heeft gemaakt, zit het werk er voor u op. Onze projectverantwoordelijke zorgt wel voor het verdere verloop:
  • opmeting
  • bestelling en levering van goederen
  • correcte uitvoering
  • en kwaliteitscontrole.
Wij gaan voor een stipte oplevering van uw vloer met een 10 jaar lange gratis garantie op de plaatsing.

10 JAAR GARANTIE

Bij FloorHouse heeft u zekerheid dat uw vloer gelegd wordt volgens de laatste Europese richtlijnen, gecontroleerd door het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit, zowel van onze vloeren als het werk geleverd door onze vakmensen. Door een vloer te laten leggen door onze professionals, kiest u voor duurzaamheid, optimaal gebruiksgemak en top vakmanschap.

Want bij FloorHouse is kwaliteit het resultaat van jarenlange ervaring. Neem vandaag nog contact op voor al uw nieuwe of renovatieprojecten.
Kortingsactie FloorHouse op plintenProfessionele Plaatsing van uw houten vloerPlaatsingsactie met korting

Ontvang uw vrijblijvende offerte

Graag bespreken wij met u uw plaatsingsproject. Daarvoor nodigen wij u graag naar een van onze winkels uit. Zo kunnen onze vloerenadviseurs u persoonlijk begeleiden en een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Zodra u wenst de werken door onze professionele vakmannen te laten uitvoeren, zal de projectleider van ons plaatsingsteam telefonisch contact met u opnemen om de verdere stappen in te plannen. FloorHouse werkt samen met 6 plaatsingsteams die voor u de werken in gans Vlaanderen uitvoeren.

Wij staan klaar voor al uw nieuwe en renovatie-projecten!

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL