Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...
  • gratis opmeting & offerte
  • 10 jaar garantie op de geplaatste vloer
  • stipte en vakkundige service

UW VLOER PROFESSIONEEL GEPLAATST MET HET FLOORHOUSE

Verlang je naar een nieuwe parketvloer, laminaat, kurk of vinyl, maar geen tijd of talent om deze zelf te leggen? Vertrouw dan op de ervaren plaatsingsdienst van FloorHouse. Uw vloer is naar uw wens geplaatst, volgens de regels van het vakmanschap.

Wij staan klaar voor al uw nieuwbouw en renovatie-projecten!

Voor een zorgeloze plaatsing van uw vloer

Legt u uw nieuwe vloer liever niet zelf? Dan neemt onze plaatsingdienst die klus graag uit uw handen. Onze plaatsingsdienst is uw beste garantie op vakwerk van de bovenste plank. Want onze vakmensen zijn gepassioneerd door het vloerenvak. Jarenlange ervaring, bijscholingen over de nieuwste producten en ondersteuningen door leveranciers, maken van FloorHouse het huis van vertrouwen voor de plaatsing van parket, laminaat, kurk, lvt of click-vinyl. Van zodra u in een van onze winkels uw keuze heeft gemaakt, zit het werk er voor u op. Onze projectverantwoordelijke zorgt wel voor het verdere verloop:
  • gratis opmeting en offerte
  • bestelling en levering van materiaal
  • correcte en stipte uitvoering
  • en kwaliteitscontrole

10 JAAR GARANTIE

Wij gaan voor een stipte oplevering van uw vloer met een 10 jaar lange gratis garantie op de plaatsing! Bij FloorHouse heeft u zekerheid dat uw vloer gelegd wordt volgens de laatste Europese richtlijnen, gecontroleerd door het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit, zowel van onze vloeren als het werk geleverd door onze vakmensen. Door een vloer te laten leggen door onze professionals, kiest u voor duurzaamheid, optimaal gebruiksgemak en top vakmanschap.

Want bij FloorHouse is kwaliteit het resultaat van jarenlange ervaring. Neem vandaag nog contact op voor al uw nieuwbouw of renovatieprojecten.

Ontvang uw vrijblijvende offerte

Graag bespreken wij met u uw plaatsingsproject. Daarvoor nodigen wij u graag uit naar één van onze winkels. Zo kunnen onze vloerenadviseurs u persoonlijk begeleiden en een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Zodra u wenst de werken door onze professionele vakmannen te laten uitvoeren, zal de projectleider van ons plaatsingsteam telefonisch contact met u opnemen om de verdere stappen in te plannen. FloorHouse werkt samen met ervaren plaatsingsteams die voor u de werken in gans Vlaanderen uitvoeren.

De verkoopvoorwaarden van FloorHouse Construction (interne link) vindt u hier.

Schade op uw vloer? Bestek voor verzekering nodig?

Uw vloer is beschadigd en is dringend aan een herstel toe. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij een bestek voor uw verzekering kunnen opmaken. Hiervoor zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken. Zo kan er ter plaatse bezien worden welke werken juist uitgevoerd moeten worden en zal er een prijsopgave op maat voor u opgemaakt worden. Wij bereken voor deze dienst €100 (incl. verplaatsing, incl. BTW) die u bij ons terug in rekening kunt brengen wanneer wij de werken mogen uitvoeren resp. u de nieuwe vloer(delen) bij FloorHouse aankoopt.
Kortingsactie FloorHouse op plintenProfessionele Plaatsing van uw houten vloerPlaatsingsactie met korting

Plaatsingen in Nederland

Wij hebben momenteel geen eigen team dat plaatsingen in Nederland kan uitvoeren. Maar wegens een grote vraag van onze Nederlandse klanten willen wij zeker een sterke partner van FloorHouse aanbevelen. Voor professionele plaatsingen van houten vloeren, laminaat, kurk of click-vinyl en alle vloer-renovatiewerken in Nederland:
Europarket Benelux
info@europarketbenelux.eu
Telefoon: 0032 473 48 06 35 (Dario)

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL