Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Werken bij FloorHouse

Handige harry, vlotte verkoper, cijferwonder, logistieke held ... bij FloorHouse zijn we altijd op zoek naar vers en divers talent. Goesting om ons te helpen groeien? Vind bij FloorHouse de job die jou ligt!

Wat je over ons moet weten

Met z'n tweeën
In 2008 zijn we gestart met één bescheiden verkooppunt. Vandaag pakken we uit met zes grote showrooms verspreid over Vlaanderen. Ons succes? Dat danken we aan de visie van de ijzersterke tandem Raf Bahbout en Tillo Gyselinck, oprichters en drijvende krachten achter FloorHouse.

Met velen
Achter Raf en Tillo staat een al even sterk team van bevlogen medewerkers die zich niet laten vloeren. Stuk voor stuk gepassioneerde mensen die uitblinken in hun vak. Voor of achter de schermen. Als denker of als doener. Of een beetje van allebei.

Levenslang leren
Onze klanten verdienen een topservice. Kom je bij ons werken? Dan verwachten we dat je de kneepjes van het vak kent óf dat je ze snel onder de knie krijgt. Daarbij helpen we jou meer dan een handje. Je volgt regelmatig opleidingen – in eigen huis of op andermans vloer.

Ruimte voor plezier
Vakkennis is één ding, klantvriendelijkheid nog iets anders. Om onze klanten met een glimlach te kunnen bedienen, moet jij je hier zélf goed voelen. Daarom is werken bij FloorHouse meer dan brood op de plank brengen. Fijne collega’s, een aangename werksfeer, open deuren en lage drempels, kansen om bij te leren, tijd voor plezier ... it’s all part of the job!

Aandacht voor morgen
FloorHouse heeft een hart voor vloeren én de planeet. Een flink deel van ons gamma is ecologisch verantwoord. Bijvoorbeeld gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen of van recyclagehout. Ook met ons bamboeparket en onze kurkvloeren maak je een duurzame keuze. Graag bij ons aan de slag gaan? Check hieronder onze vacatures of waag spontaan je kans bij Julian! (julian.alderman@floorhouse.be tel. 03/887 17 87)

Andere artikels over FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL