Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Online betalen

Voor het online betalen van uw bestelling bij FloorHouse zijn er verschillende betaalmethodes geactiveerd:

  • Betaalkaarten: bancontact en Mister Cash voor klanten uit België, iDeal voor klanten uit Nederland
  • Kredietkaarten: Visa, MasterCard, Maestro


Alle online betalingen worden maximaal door de betaaldienst Ingenico (voormaals Ogone) beveiligd, een van de grootste en veiligste partners op vlak van betalingen voor webshops.

Bij betaling met credit card zal het bedrag op het moment van de transactie direct in rekening worden gebracht.

In de FloorHouse winkels kunt u cash, met bancontact of met elektronische Eco-Cheques betalen. Dit is ook van toepassing wanneer u online een voorschot betaalt en het resterende bedrag bij afhaling van uw bestelling in een van onze winkelpunten wilt voldoen.

U hebt online producten voor meer dan €950 (incl. BTW) besteld? Dan vragen wij bij het plaatsen van uw bestelling 40% van het totaalbedrag, en pas later de rest.

Uw bestelwaarde is lager dan €950 (incl. BTW)? Dan betaalt u sowieso automatisch 100% van het totaalbedrag.

U wordt via e-mail door ons gecontacteerd in verband met de betaling van resterende bedragen. Deze kan worden voldaan in een van onze winkelpunten (bij afhaling) of gemakkelijk via overschrijving vooraf (bij afhaling of levering). De informatie omtrent openstaande bedragen sturen u onze medewerkers samen met de bevestiging van uw bestelling per e-mail toe.

U heeft de informatie aangaande een betaling van een openstaande saldo nog nodig? Contacteer ons dan gerust via info[@]floorhouse.be of spreek onze medewerkers in de winkels erop aan.

Als u voor een levering aan huis kiest en u hebt nog een saldo voor deze bestelling open staan, vragen wij u het resterende bedrag te betalen, voordat de transporteur uw bestelling bij ons komt ophalen. De chauffeurs kunnen namelijk geen geld ontvangen (noch cash, noch via bankkaarten). De informatie aangaande een betaling via overschrijving ontvangt u van ons samen met de bestelbevestiging per e-mail.

Hoe eerder de betaling voldaan is (onder de voorwaarde dat uw bestelling compleet is) hoe eerder kunnen wij de goederen laten afhalen door onze transportdienst.

Ja, absoluut. Om uw gegevens maximaal te beschermen tijdens het betaalproces, werken wij samen met Ingenico (voormaals Ogone), een van de grootste en meest gekozen betaaldiensten voor webshops.

FloorHouse heeft bijvoorbeeld geen zicht op uw kaartgegevens. Wij worden enkel ingelicht over de door Ingenico verwerkte en aanvaarde betaling. De naar ons doorgestuurde betaalinformatie wordt op een absolute minimum beperkt.

Zodra uw bestelling volledig betaald is en u de bestelling komt afhalen in een van onze winkelpunten, geven de medewerkers u een print van uw factuur mee.

Indien u de bestelling aan huis wenst te laten leveren, ontvangt u samen met de geleverde producten de factuur van uw bestelling.

Wanneer u vooraf al een factuur wenst, kunnen wij u enkel een pro-forma factuur toesturen (bijv. via e-mail). Neem hiervoor het best contact op met onze klantendienst: info[@]floorhouse.be

U heeft nog een kopie van een reeds ontvangen factuur nodig? Neem gerust contact met ons op, wij bezorgen deze graag aan u.

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL