Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Woca - Het complete systeem voor uw houten vloer

Woca is een bekend merk uit Denemarken dat gespecialiseerd is in de afwerking en het onderhoud van vloeren, binnen en buiten hout. Voor parketten en houten vloeren heeft Woca speciale producten ontwikkeld die de vloer degelijk zullen beschermen. Het assortiment bestaat uit producten voor de voorbehandeling, de afwerking en het reinigen en onderhouden.

Het assortiment van Woca:
68 product(en) gevonden

  De vloer verzadigen

  Woca Basisbehandeling

  De afwerkings- of behandelingsproducten van Woca zijn vervaardigd op basis van natuurlijke oliën en zepen. Daardoor behoudt het hout zijn natuurlijk uiterlijk en worden zijn typische kenmerken mooi versterkt. Tot deze productcategorie behoren de Colour oliën, de Floorpaint, de Hardwax olie, de Highsolid masterolie en de neutrale oliën.
  De hardwax olie is bijvoorbeeld het ideale product voor elk onbehandelde of net geschuurde houtwerk en houten vloer. De olie zorgt voor een licht filmvormend oppervlaken kan uiteraard ook als toplaag op een laag colour olie worden aangebracht.
  Voor het aanbrengen van Hardwax olie of Masterolie kunt u het best een professionele machine zoals een Woodboy gebruiken. Daardoor wordt de olie zo even mogelijk aangebracht en bent u verzekerd van een schitterend resultaat. Voor het huren van een Woodboy kunt u steeds in een van de FloorHouse winkels terecht.

  Woca Onderhoud

  Als u lang van uw parket wilt genieten en zijn fris uiterlijk wilt bewaren, is het dringend aanbevolen om uw houten vloer regelmatig te onderhouden. Trouwens: Een goed onderhouden oppervlakte is ook veel gemakkelijker schoon te maken.
  Voor geoliede parketten zijn er zowel de Masterzepen en Natuurzepen alsook de Oil care in het assortiment van Woca terug te vinden. Voor verniste vloeren vindt u zowel de Polish alsook de Reiniger.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL