Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...
  • Professioneel schuurwerk
  • Overtuigende resultaten
  • met FloorHouse kwaliteitslabel

RENOVATIE VAN PARKET

Onze huisdienst heeft niet enkel een ijzersterke reputatie op vlak van vloeren leggen, maar is ook de marktleider op vlak van vloeren renoveren en onderhouden.

Heeft u een parket of houten vloer die aan renovatie toe is? Contacteer de renovatiedienst van FloorHouse en uw houten vloer of parket zal er weer als nieuw uitzien. Met professionele schuurmachines, jarenlange ervaring en de juiste producten, is uw parket in goede handen bij de vakmannen van FloorHouse.
En heeft uw parket een grondige onderhoudsbeurt nodig, ook dan hebben wij de beste vakmannen in huis.

Kortom, voor elke behandeling is uw vloer steeds zeker van het FloorHouse kwaliteitslabel.


HOUTEN VLOER SCHUREN

Parketten en houten vloeren krijgen na verloop van tijd een mooie, authentieke uitstraling. Maar soms kan er echte slijtage optreden die kan afdoen aan het mooie uitzicht van de vloer. Denk maar aan putjes en krassen in het hout, versleten vernislagen of vlekken in het oppervlak. In dit geval is een volledige parketrenovatie de oplossing. Met professionele toestellen schuren onze vakmannen tot in de kleinste hoekjes zodat heel de parketvloer er terug mooi vlak en vlekvrij uitziet. Nadien wordt het hout eventueel gekleurd en terug beschermd met de producten naar keuze.


HERSTELLEN VAN PARKET

Een parketvloer kan in de loop der jaren ernstige beschadigingen oplopen die niet met schuren alleen kunnen opgelost worden. Toch kunnen onze ervaren vakmannen in vele gevallen deze vloeren herstellen; losliggende planken terug vastlijmen, hout vervangen, putten en scheuren opvullen... Wij bekijken uw vloer zorgvuldig en bespreken samen met u de beste oplossingen voor de renovatie van uw houten vloer.

PARKET ONDERHOUDEN

Vaak kan een goed onderhoud van houten vloeren voorkomen dat uw parket gerenoveerd moet worden. Polish voor verniste vloeren of onderhoudszeep voor geoliede vloeren kunnen de levensduur van een parketvloer aanzienlijk verlengen. Als u een houten vloer hebt die een opknapbeurt kan gebruiken, neemt u best even contact op met FloorHouse. Wij geven u het juiste advies om zelf aan de slag te gaan of onze vakmannen nemen het werk op zich volgens de regels van de kunst.

Meer weten over de juiste onderhoudsproducten voor parket?

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL