Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

FloorHouse labels

FloorHouse is lid van de Confederatie Bouw in België. Geen wonder, want onze professionals zijn gepassioneerd door het vloervak: de toonzaaladviseurs én de erkende plaatsers. Ze staan dus altijd voor u klaar. Doe-het-zelver? Laat u dan adviseren over de plaatsing en randafwerking van uw favoriete vloer. Geen handige harry? Reken dan op onze plaatsingsdienst voor de vlekkeloze plaatsing: stipt en volgens de regels van de kunst. Plaatst u liever uw houten vloer zelf? Ga dan voor onze opstartformule. Een vakman komt 2 uur bij u thuis om u mee op weg te helpen, hij neemt al de moeilijke hoeken en kanten voor zich en u kunt verder afwerken.

Label van de parketplaatsers

FloorHouse is erkend lid van Dé Parketplaatsers, dé vereniging van de vakman-parketplaatser.Het doel van de vereniging is dan ook het imago van de parketbedrijven te verbeteren en het vakmanschap te promoten.U bent dus gerust. Wij kennen ons vak als geen ander, en dat ziet u ... aan uw vloer.

De hoogste technische standaard, dankzij WTCB

Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die innovatie en ontwikkeling stimuleert in de bouwsector. Daarnaast adviseert het haar leden over technische ontwikkelingen. Mede dankzij dit label is FloorHouse altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in haar sector. Onze experts kunnen u daarom bijstaan met elke vraag die u heeft, en bent u ervan verzekerd dat FloorHouse altijd gebruik maakt van de beste en meest efficiënte technieken.

Vertrouw op de FloorHouse-Kwaliteitslabels

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Dat bewijzen bovenstaande labels van de Confederatie Bouw, WTCB en de Parketplaatsers. Stuk voor stuk garanties op vakmanschap van de bovenste plank. Reken dus op FloorHouse voor de aankoop en plaatsing van uw vloer: parket, laminaat, kurk, een rigid vloer of click-vinyl. En u bent gerust.Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Andere artikels over FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL