Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...
  • laagsteprijsgarantie
  • eigen plaatsingsdienst
  • gratis gebruik bestelwagen

LOVE IS SWEET, SO TAKE A TREAT

Van zaterdag 09 februari t.e.m. zondag 17 februari trakteert FloorHouse zijn klanten op een speciale korting BOVENOP alle lopende actieprijzen op vloeren. U ontvangt in die periode 5% extra korting op al uw vloeraankopen - online of in een FloorHouse winkel maakt daarbij geen verschil.  Wij beperken het gamma niet waarop de korting geldig is: wanneer u online bestelt, voert u in de winkelmand de kortingscode LOVEX5 in zodat de korting rechtstreeks kan worden verrekend. In uw FloorHouse winkel doet de vloerenadviseur dit voor u.
Actievoorwaarden: De Valentijnskorting t.h.v. 5% extra korting is enkel geldig van zaterdag 9/02 t.e.m. 17/02. Voor online aankopen dient de kortingscode worden gebruikt: LOVEX5. In de winkels zullen de vloerenadviseurs de korting van 5% bovenop op de vloerenaankopen aanrekenen. FloorHouse behoudt zich het recht voor, te allen tijde de voorwaarden en de inhoud van deze actie te wijzigen.
foto credit: istock 899695896, foto effect: Lumyer

DE LAAGSTEPRIJSGARANTIE

FloorHouse volgt voor u de prijzen op en past, indien nodig, aan. Zo bent u steeds zeker van de laagste prijs voor uw topvloer. En mocht u elders in België toch nog een lagere prijs ontdekken, dan passen wij graag onze prijs aan. Want als u bij FloorHouse koopt, koopt u kwaliteit aan de laagste prijs. Klik hier voor meer info over onze laagsteprijsgarantie.
Image title

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL