Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Tegels kopen? Ontdek de nieuwste generatie bij FloorHouse!

Denk je eraan om tegels te kopen? Kijk eens verder dan stenen of keramische tegels! Bij FloorHouse vind je ook een uitgebreid aanbod click-vinyl tegels en laminaat. Twee perfecte alternatieven met flink wat extraatjes. Lees meer over de nieuwste generatie vloeren in tegeldesign en ontdek alle voor- en nadelen.
Onze professionele plaatsingsdienst: Uw garantie voor een zorgeloze plaatsing van uw vloer.

Soorten tegelvoeren

Laat keramiek en natuursteen even buiten beschouwing, en zet je zinnen op de andere opties. Die bieden jou de pluspunten van een stenen vloer, zonder de minpunten. Zo voelt en oogt een stenen vloer vaak kil. Er kruipt makkelijk vuil in de voegen. Ze zijn soms glad. En als ze hun beste tijd hebben gehad, ben je er dagen zoet mee om ze weg te halen.

FloorHouse heeft iets beters voor jou in petto:
 • Rigid– Deze vloertegels zijn robuust, voelen warm aan, en pakken je in met hun natuurgetrouwe stenen looks. Je plaatst ze zelf snel en moeiteloos, zodat je de kosten van de vakman uitspaart.
 • Laminaat – Een laminaatvloer is sterk en slijtvast, in een wip schoongemaakt, en ziet eruit als échte natuursteen.
 • Click-vinyl – Deze tegelvloeren zijn gemaakt van een veerkrachtige kunststof in vinyl. Ze zijn warm, isolerend en onderhoudsarm. De klikbare versie is de favoriet van doe-het-zelvers.
 • Dryback vinyl – Droom je van speciale tegels met een printje? Onze dryback of plakvinyltegels zijn verkrijgbaar in een waaier aan designs en zijn ook nog eens 100% waterbestendig.

Nieuw: FloorHouse Roomviewer

Nu een grote selectie vloeren in 360° bekijken dankzij onze roomviewer.

Vloertegels in een resem kleuren

Licht of donker. Effen of met een ‘wolkjeseffect’. Subtiel of opvallend. Tegelvloeren in alternatieve materialen bieden jou gigantisch veel keuze qua motieven en kleuren. Hoe zoek je jouw vloer eruit? Maak een selectie volgens je interieurstijl, de lichtinval, de grootte van de ruimte, je persoonlijke voorkeur, noem maar op. Een greep uit de kleuren.

Tegels kopen in alle stijlen

Ons assortiment? Om u tegen te zeggen! Als je ’t hier niet vindt, dan nergens.Voor strakke en industriële interieurs kan je kiezen voor tegelvloeren in betonlook. We hebben ook grijstinten met de uitstraling van blauwe steen, mooi in landelijke en klassieke interieurs. Heb je liever een vleugje retro of een tegel in een speciale look? Bij ons vind je vloeren die Portugese (patroon)tegels imiteren en zelfs varianten met metalen looks of opvallende prints. Bekijk al onze alternatieven voor stenen tegels of onze alternatieven voor keramische tegels en ontdek hun voordelen tegenover stenen tegels en hun voordelen tegenover keramische tegels.

Tegelvloeren voor élke ruimte

Alternatieve vloertegels leg je waar je maar wil! Of je nu kiest voor rigid, laminaat of click-vinyl, het zijn allemaal allrounders. De meeste van deze vloeren plaats je evengoed in kamers met weinig beloop als op plekken waar je veel volk ontvangt. Toch mag tegels kopen nooit nattevingerwerk zijn. Want elke tegel heeft zijn eigen kenmerken en talenten. Ontdek de beste alternatieven voor stenen tegels of de geknipte alternatieven voor keramische tegels. Wij zetten ook alle voor- en nadelen van alternatieve vloertegels tegenover stenen tegels op een rij voor jou, net als de voor- en nadelen tegenover keramische tegels.

Onderhoud van vloertegels

De klassieke stenen of keramische tegels hebben speciale aandacht nodig. Want er kruipt weleens vuil tussen de voegen. Je hebt ook vaak speciale producten nodig, zoals een cementsluierverwijderaar na plaatsing en een professionele onderhoudsreiniger. Goed nieuws! De alternatieve tegelvloeren van FloorHouse besparen je geld én tijd, want rigid, laminaat en click-vinyl vragen amper onderhoud.

 • Laminaat – Stofzuigen doe je met een zachte parketborstel. Je kunt ook het stof afnemen met droge elektrostatische doekjes. Hardnekkig vuil? Aan de slag met een goed uitgewrongen dweil. Voor het onderhoud van laminaat bestaan er passende producten.
 • Vinyl – Maak je vloer in een wip vrij van stof met de stofzuiger. Af en toe dweilen met het juiste schoonmaakproduct en je vinyl is spic en span.
 • Rigid – Dit materiaal is extreem bestand tegen vlekken. Je ziet er amper (vuil)sporen op. Stofzuigen en afnemen met een vochtige dweil, en klaar is Kees!

Tegels en vloerverwarming

Onze alternatieve tegelvloeren gaan meestal hand in hand met vloerverwarming. Maar er zijn wel enkele aandachtspunten:
 • Laminaat – Kies een soort met een lage warmteweerstand: die warmt sneller op en geeft de warmte beter af. Hou ook de luchtvochtigheid in het oog. Dit moet je weten over laminaat op vloerverwarming.
 • Vinyl – Deze vloeren zijn in principe geschikt voor vloerverwarming omdat ze een lage warmteweerstand hebben. Om 100 procent zeker te zijn, check je of het PIT-symbool voor vloerverwarming op het product staat.
 • Rigid – Rigid-vloertegels gaan prima samen met vloerverwarming. Ze zijn zelfs nog stabieler dan laminaat.

Voordelen FloorHouse-vloertegels

Onze tegelvloeren bezitten voordelen bij de vleet. Een blik op de belangrijkste:
 • Robuust en slijtvast – zelfs bij intensief gebruik
 • Onderhoudsarm – meer tijd voor fijne dingen
 • Antibacterieel – vaarwel stofallergie!
 • Isolerend – welkom warme voeten!
 • Combineerbaar met vloerverwarming
 • Eenvoudig te plaatsen (kliksysteem), ook als je geen handige Harry bent
 • Meteen in gebruik te nemen: geen ‘droogperiode’ nodig
 • Voordelig, zeker als je de plaatsing voor jouw rekening neemt
 • Veelzijdige uitstraling – allrounder en allemansvriend

Tegels kopen? Online of in de FloorHouse-winkels

Op zoek naar een nieuwe generatie tegelvloer? Shop online of bezoek een van onze Floorhouse-winkels, er is altijd een toonzaal bij jou in de buurt:

Image title

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL