Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Marmerlook tegels, een luxueuze touch voor elk interieur.

Marmer is al enkele jaren een trend die ons interieur een mooie exclusieve touch geeft. Met marmerlook tegels kun je dat gevoel doortrekken naar je vloer. Het voordeel van deze tegels is dat je kan genieten van de luxueuze uitstraling maar tegen een zacht prijsje. Daarnaast zijn deze tegels ook makkelijker te onderhouden. Bij FloorHouse heb je keuze uit een ruim aanbod marmer imitatie tegels tegen de laagste prijsgarantie. Je hebt de keuze tussen verschillende formaten en kleuren.                                                       
FloorHouse Traprenovatie

Wat zijn de voordelen van een betonlook tegel?

    Esthetiek:

    Marmerlook tegels bootsen de elegante uitstraling van echt marmer na. Ze hebben de karakteristieke aders, kleuren en texturen van natuurlijk marmer, waardoor ze een luxe uitstraling geven aan elke ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij je interieur.

    Kostenbesparend:

    Echte marmeren vloeren kunnen erg duur zijn. Marmerlook tegels bieden een betaalbaar alternatief dat dezelfde luxe uitstraling geeft zonder de hoge kosten van natuurlijk marmer. Je kunt genieten van de esthetiek van marmer zonder je budget te overschrijden.

Onderhoudsgemak:

In tegenstelling tot echt marmer zijn marmerlook tegels gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen worden gereinigd met reguliere huishoudelijke reinigingsmiddelen en vereisen geen speciale behandelingen. Dit maakt ze ideaal voor als je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke optie.

Veelzijdigheid:

Marmerlook tegels kunnen worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals badkamers, keukens, woonkamers en entreehallen. Ze passen goed bij verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern, en kunnen zowel een tijdloze als eigentijdse uitstraling geven aan een ruimte.

Image title

COREtec CERAtouch B dome 0671B
Art nr. USFL97277
€ 81,33 / m2 € 62,77 / m2
COREtec CERAtouch B dome 0695B
Art nr. USFL97278
€ 81,33 / m2 € 62,77 / m2
COREtec CERAtouch B dome 0693B
Art nr. USFL97279
€ 81,33 / m2 € 62,77 / m2

Hoe plaats je nu zo'n tegel? Bekijk het hier.

Bij FloorHouse vind je een groot assortiment tegen de laagste prijsgarantie. Onze experts staan steeds paraat om je het beste advies te geven en je te ondersteunen bij al je vragen.

✓ Grootste assortiment vloeren in België

✓ Laagste prijsgarantie 

✓ Expert in vloeren met advies op jouw maat

✓ Eigen plaatsingsdienst of advies voor de doe-het-zelver 

✓ Gratis transport voor de doe-het-zelver


FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL