Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Avatara - Natuurlijk als hout, zo stil als een designvloer

Zo mooi als de natuur

Avatara combineert de natuurlijkheid van een vloer van echt hout met de praktische eigenschappen van een designvloer van de volgende generatie. Hij ziet er ongelooflijk echt uit en is nauwelijks te onderscheiden van hout. Deze vloer is in één lijn met de natuur. Dat wordt mogelijk door onze D.O.T., onze digitale oppervlakte-technologie, die een authentieke look met realistische structuren creëert.

De Collecties van Avatara

Van buiten natuurlijk en van binnen slim:

Avatara bestaat uit het materiaal Talcusan, dat honderd procent vrij is van pvc, chloor enImage title weekmakers. Goed voor emissie-arm en duurzaam wonen.

Avatara biedt u alle voordelen van een designvloer en gaat met zijn MultiSense oppervlak nog een stapje verder: Ze is uiterst sterk, zeer krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Onze Avatara ondergaat bijna elke belasting in het dagelijkse leven, zodat u ook kalm kunt blijven.

Koop je prachtige Avatara vloer makkelijk online bij FloorHouse, of kom eens langs in onze winkels van Lochristi en St-Denijs_westrem om deze te bekijken. Steeds tegen de laagsteprijsgarantie.

Avatara De onzichtbare held

 • Hout-gevoel
 • vrij van weekmakers
 • sterk en beter bestend tegen krassen
 • waterbestendig
 • Zeer hard bezig met ecologie
 • nauwelijks uitzetting

 • Koop je prachtige Avatara vloer makkelijk online bij FloorHouse, of kom eens langs in de winkel van Lochristi en St-Denijs_westrem . Steeds tegen de laagsteprijsgarantie.
  FloorHouse Traprenovatie

  Beter bestend tegen krassen

  Bobby-Car racen, de kat achterna zitten, alles wat het hart begeert. De oppervlakte-afwerking van uw designvloer beschermt het decorbeeld uitzonderlijk goed. De samenstelling zorgt voor een hoge weerstand tegen dagelijkse belastingen. Waar andere designvloeren het opgeven, blijft je Avatara-vloer onaangetast mooi.

  Nieuw: FloorHouse Roomviewer

  Nu een grote selectie vloeren in 360° bekijken dankzij onze roomviewer.

  EcologieImage title

  Avatara is van het nieuwe materiaal Talcusan gemaakt. Hij bestaat voornamelijk uit krijt en silicaten en een klein deel van het ecologisch ongevaarlijke materiaal polypropyleen. Door deze samenstelling is Avatara bijzonder vormvast en tegelijkertijd waterbestendig.

  De vormvastheid is een enorm voordeel ten opzichte van conventionele designvloeren van thermoplastische kunststoffen zonder stijve dragerplaat. Deze vloeren zetten bij warmte uit. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij zonnestralen die door ramen of deuren rechtstreeks op de vloer inwerken. Dat kan tot vervormingen of voegvorming leiden. Een ander effect is dat de ondergrond door de vloer heen drukt. Dat valt op, wanneer de ondergrond vooraf niet schoon werd voorbereid.

  Avatara elimineert deze effecten door de stijve dragerplaat van Talcusan. U kunt Avatara gebruiken in ruimtes met ramen tot aan de vloer of in serres, waar de zon de hele dag door naar binnen schijnt.

  Een ander voordeel: Avatara is waterbestendig en is geschikt voor alle ruimtes waar het ook wel eens nat wordt.
  FloorHouse Traprenovatie

  Gemakkelijk te onderhouden

  Na de pret volgt de plicht. Uw vloer wacht geduldig op het schoonmaken totdat iedereen moe is. Laat zelfs het plasje water maar zolang liggen. Geniet met volle teugen van uw leven met uw familie.

  Heel eenvoudig te plaatsen

  Met onze slimme verbinding kunt u onze vloer kinderlijk eenvoudig leggen. Met behulp van een hamer en slagblok kunt u aan de slag. Vloerdeel na vloerdeel wordt het vloerbeeld vervolmaakt. Ons systeem is zo eenvoudig dat u een vloer ook alleen kunt leggen. Het is nauwkeurig en de verbinding zorgt voor lang plezier aan uw nieuwe vloer. Uw voordelen:

 • Eenvoudig: u hebt nauwelijks gereedschap en kracht nodig.
 • Snel: u legt aanzienlijker sneller en mag direct op de vloer lopen.
 • Zorgvuldig: u lijnt de individuele vloerdelen automatisch correct uit. Hiermee behaalt u een goed resultaat.
 • Flexibel: u kunt de vloer zwevend leggen. Wanneer u de vloer zwevend legt, kunt u de vloer net zo eenvoudig demonteren als leggen.
 • FLOORHOUSE TOPDEALS

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL