Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...
  • Groot assortiment Topdeals vloeren
  • Voor elk budget een topvloer
  • Gratis transport mogelijk (BE/NL)

LAAGSTE PRIJS GARANTIE - ALTIJD!

Bij FloorHouse betaalt u gegarandeerd de laagste prijs. Vindt u dezelfde vloer tegen een lagere prijs in een andere winkel? Dan passen wij onze prijs meteen aan.

HOE VERZEKEREN WIJ DE LAAGSTE PRIJS?


Dagelijks gaan de medewerkers van FloorHouse de strijd aan tegen onverantwoorde prijzen van al onze kwaliteitsvloeren. Zodra we een lagere prijs aantreffen bij een fysiek winkelpunt van onze concurrenten in België, gaat onze laagste prijsgarantie de nodige aanpassingen doorvoeren om u de laagste prijs aan te bieden. Ook passen wij iedere dag, aan de hand van de folders en promoties van onze concurrenten, onze prijzen aan. Kwaliteit gegarandeerd tegen de beste prijs bij FloorHouse.

Mocht u na uw aankoop bij ons ondanks ons harde werk toch een lagere prijs ontdekken voor hetzelfde product, kunt u dit meedelen aan één van onze verkopers, waarna we niet alleen onze prijs meteen aanpassen, maar we geven u ook nog eens 100€ extra korting¹ als u ons de offerte met de lagere prijs kunt voorleggen!

FloorHouse biedt u altijd de laagste prijs garantie op vloeren! Ontdek ons topdeals voor parket, laminaat, kurk en click-vinyl nu meteen.Bovendien garanderen wij ook na uw aankoop nog de laagste prijs voor onze vloeren! Mocht u namelijk binnen de 30 dagen na aankoop, in een straal van 20km rond de FloorHouse winkel van uw aankoop, een lagere prijs aantreffen voor hetzelfde product met dezelfde servicevoorwaarden, krijgt u het verschil terugbetaald!

UW LAAGSTE PRIJS GARANTIE: ONS ENGAGEMENT


Onze laagste prijs garantie is geen holle reclameslogan, maar een ernstig engagement. Iedere dag raadplegen en vergelijken wij de prijzen van onze concurrenten. Zakt een prijs onder de FloorHouse-prijs? Dan passen wij de onze aan. U kunt dus gerust zijn: u vindt nergens een betere deal dan bij FloorHouse. Bovendien bent u zeker van topkwaliteit.

WANNEER IS ONZE LAAGSTE PRIJSGARANTIE NIET VAN TOEPASSING?


Vanwege de vele voordelen die FloorHouse biedt, zoals onze uitstekende dienst na verkoop, de expertise van onze medewerkers, en ons uitgebreide serviceaanbod, kan FloorHouse alleen de laagste prijs garanderen op producten met een prijs die geafficheerd is in winkels in België. Dit wil zeggen dat onze prijsgarantie niet geldig is voor prijzen van producten van internetwinkels, dewelke doorgaans andere voorwaarden hanteren dan FloorHouse.

¹ Deze 100€ is een eenmalige terugbetaling op een complete vloer, en is niet cumuleerbaar op gedeeltelijke bestellingen van dezelfde vloer. Bovendien kan het terugbetalingsbedrag niet hoger zijn dan maximaal 10% het aankoopbedrag van de vloer (bv. op een vloer van 500€ kan u maximaal 50€ extra korting krijgen). Deze extra korting van onze laagste-prijs-garantie is niet van toepassing op eigen FloorHouse promoties.

Andere artikels over FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL