Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Betonlook tegels, stijlvolle veelzijdigheid voor jouw interieur.

Betonlook tegels zijn een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. En passen zowel voor binnen als buiten. Ze bieden de uitstraling van echt beton, maar met de voordelen van tegels. Betonlook tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en onderhoudsgemak garanderen. Ontdek waarom deze tegels een geweldige optie zijn voor elk interieur.                                                       
FloorHouse Traprenovatie

Wat zijn de voordelen van een betonlook tegel?

  Esthetiek:

  Betonlook tegels geven je interieur een moderne en industriële uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en patronen, waardoor je diverse ontwerpmogelijkheden hebt.

  Duurzaamheid:

  Betonlook tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor druk bezochte ruimtes.

  Onderhoudsgemak:

  Betonlook tegels zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Ze vereisen geen speciale reinigingsmiddelen en zijn bestand tegen vocht, waardoor ze geschikt zijn voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

Veelzijdigheid:

Betonlook tegels kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen, van modern tot industrieel en minimalistisch. Ze kunnen ook worden gebruikt in diverse kamers, zoals keukens, badkamers, woonkamers en kantoren.

Kostenbesparend:

In vergelijking met echt beton zijn betonlook tegels vaak kosteneffectiever. Ze bieden dezelfde esthetiek als beton, maar tegen lagere kosten en met minder onderhoudsvereisten.

Milieuvriendelijk:

Betonlook tegels kunnen worden geproduceerd met duurzame materialen en technieken. Daarnaast kunnen ze ook gerecycled worden, wat bijdraagt aan een milieubewuste keuze.

Image title

In welke materialen zijn betonlook tegels verkrijgbaar?

Er zijn verschillende materialen die worden gebruikt bij de productie van betonlook tegels. Bij FloorHouse bieden we betonlook tegels van topkwaliteit, gemaakt van rigid, laminaat en click-vinyl. Deze materialen bieden duurzaamheid, eenvoudige installatie en uitstekende waterbestendigheid.

Daarnaast zijn betonlook tegels gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor druk bezochte ruimtes in huis. Hieronder meer daarover.

Passen betonlook tegels in mijn interieur?

Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische grijze betonlook of een warme aardetint, bij FloorHouse hebben we de perfecte tegel voor jouw smaak en interieur.

Ontdek hoe betonlook tegels voor binnen kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen, inclusief keukens, badkamers en toiletten. Creëer een moderne, industriële uitstraling of combineer betonlook tegels met andere materialen voor een unieke en eigentijdse sfeer.

Hoe plaats je een betonlook tegel?

Afhankelijk van het verkozen materiaal, is er een ander plaatsingsproces. Bij FloorHouse bieden we betonlook tegels aan in de volgende materialen:

Betonlook tegels in Rigid
Betonlook tegels in Laminaat
Betonlook tegels in Click-vinyl

Onze FloorHouse-experts staan je bij met het beste advies zodat het plaatsen een kinderspel wordt. Geef je het liever uit handen? Dan kan je beroep doen op onze professionele plaatsingsdienst.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL