Welkom bij FloorHouse! Onze winkels mogen officieel open zijn! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Top 10 LAMINAAT

Wat is eigenijk het beste laminaat? Welk merk biedt de beste kwaliteit? En hoe weet ik dat ik het beste laminaat heb aangekocht? Wij zullen op deze pagina hier meer inlichting over geven en proberen al deze vragen te beantwoorden. Zit u toch nog met een vraagstuk dat u hier niet ziet terugkomen, helpen wij u graag verder tijdens een persoonlijke begeleiding in een van onze vijf winkels.

Wat is het beste laminaat?

Bepaal best eerst even voor uzelf waarin uw laminaatvloer moet excelleren? Wilt u een natuurgetrouw decor? Moet hij waterwerend zijn? Hecht u bijzonder veel waarde aan krasbestendigheid en kleurvastheid? Wilt u een laminaatvloer die al van een onderlaag voorzien is? In welke ruimte zal de laminaatvloer komen liggen? Wordt deze ruimte bijvoorbeeld ook commercieel gebruikt waar dus veel mensen over zullen lopen?

U stelt dus snel vast dat er waarschijnlijk maar een beperkt gamma vloeren is die aan al deze voorwaarden kunnen voldoen en dan hebben wij het nog niet over het budget gehad. Want de meeste mensen gaan uiteraard met een bepaald idee op zoek wat hun beste kwaliteit laminaat mag kosten.

Onze tip: Som de belangrijkste parameteres eerst op waaraan uw laminaatvloer moet voldoen en ga er met deze lijst verder aan de slag. Hierbij staan wij u ook graag ter zijde indien u verdere begeleiding nodig hebt.

Is laminaat ook wel een kwaliteitsvolle vloer?

Vaak wordt laminaat ook als synoniem gebruikt voor een goedkope vloerbedekking. Maar dit is al lang niet meer het geval. Laminaatvloeren van vandaag worden dankzij de nieuwste technologieën als zeer kwaliteitsvol beschouwd. Laminaat gaat, als het goed wordt onderhouden, vandaag al jarenlang mee zonder verlies aan uitstraling, kleur of kwaliteit. Een laminaat van vandaag kunt u niet vergelijken met een product dat onder dezelfde naam 10 jaar geleden werd verkocht. Dus ja, ook met de keuze van een laminaatvloer hoeft u zich er geen zorgen over te maken dat u een vloer van mindere kwaliteit kiest. Maak zeker gebruik van onze persoonlijke begeleiding in de winkels zodat u de perfecte laminaatmatch voor uw renovatieproject vindt.

Kwaliteitslabel Primofloor

Sinds een paar jaar bieden wij onze klanten een exclusief gamma vloeren aan, waaronder ook top laminaatvloeren, met het kwaliteitslabel PrimoFloor. Wij produceren dus geen vloeren onder deze naam, maar staan continue in gesprek met verschillende fabrikanten voor het samenstellen van deze selectie. Hieronder vallen alleen vloeren, die volgens onze expertise, binnen een bepaalde prijscategorie de beste prijs- kwaliteitsverhouding kunnen bieden. Daardoor weten onze klanten dat zij een kwaliteitsvolle vloer voor hun geld krijgen. Daarnaast worden voor deze vloeren bijzondere contracten afgesloten die voor een voordeligere prijszetting zorgen. Deze aankoopvoordelen rekenen wij integraal door zodat PrimoFloor vloeren veel voordeliger in aanschaf zijn dan vloeren van andere merken.

FloorHouse selectie beste laminaatvloeren

€ 19,95 / m2 € 8,95 / m2
€ 20,95 / m2 € 12,95 / m2
€ 17,99 / m2 € 9,95 / m2
€ 22,95 / m2 € 14,95 / m2
€ 17,99 / m2 € 10,95 / m2
€ 19,95 / m2 € 9,95 / m2
€ 14,95 / m2 € 6,95 / m2
€ 13,95 / m2 € 10,95 / m2

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL