Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Krono-Original Binyl Pro moon slate 1527

Art nr. KRON10411
De Krono-Original Binyl Pro is de eerste collectie vloeren in het gamma van FloorHouse die  volledig CO 2  neutraal is. Tijdens de productie van deze vloeren komt minder CO 2 vrij dan de bomen die voor de planken gebruikt worden, hebben opgenomen. Om die reden hebben deze vloeren als enigste het
Adviesprijs
€ 27,95
prijs per m²
Uw prijs
€ 23,95
prijs per m²
Prijs per pak
€ 54,61
prijs per pak
Pakinhoud (m²)
2,28

BEREKEN HIER UW VOORDEEL:

PAK
Totale prijs incl. BTW
54,61
Omschrijving
De Krono-Original Binyl Pro is de eerste collectie vloeren in het gamma van FloorHouse die volledig COneutraal is. Tijdens de productie van deze vloeren komt minder CO2 vrij dan de bomen die voor de planken gebruikt worden, hebben opgenomen. Om die reden hebben deze vloeren als enigste het Blue Angel label en het hoogste indoor luchtkwaliteitscertificaat gekregen: een A+.

De Krono-Original Binyl Pro moon slate 1527 houdt gemorst water tot 100u tegen zonder dat er iets van vocht tussen de klikverbinding kan doorsijpelen. En er zijn nog een tal andere voordelen: Hij is anti-bacterieel en dus ideaal voor mensen met last van allergieën, anti-statisch bij wrijving, beschermt door een extra sterke toplaag en dus ook ideaal voor woningen waarin huisdieren leven. Zelf bij volle zon en ramen tot aan de grond bent u verzekerd van een echte kleur.

De Krono-Original Binyl Pro moon slate 1527 heeft een opvallend stenen structuur en verleent uw kamer daardoor direct diepte. Een stenen tegel die toch zeer warm aanvoelt (ook zonder vloerverwarming)? U heeft hem gevonden.
Specificaties
Omschrijving Krono-Original Binyl Pro moon slate 1527
Merk Krono-Original
Type laminaat
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 2,28
Planken per pak 11
Lengte (mm) 635
Breedte (mm) 327
Dikte (mm) 8
Uitvoering tegel - steenlook
Decor moon slate
V-groef tegelvoeg
Garantie res. (jaar) 30
Klasse intensief
Kliksysteem 1click2go (G5)
Legmethode zwevend
Ondervloer niet geïntegreerd
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig ja
Oppervlak vlak
Installatie
    Laden
    Laden
    Veilig online betalen met o.a.
    Levering / pakketverzending naar BE en NL