Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

RANDAFWERKING: PLINTEN EN PROFIELEN

Voor alle laminaatvloeren een perfecte afwerking tot in de kleinste details. Floorhouse heeft voor u een ruim gamma van laminaat plinten, profielen en andere randafwerking.

LAMINAAT PLINTEN

Laminaat plinten zorgen ervoor dat de uitzetvoegen langsheen de muren mooi worden toegedekt.Als u opteert om de plinten in dezelfde decor als de laminaatvloer te kiezen, zal uw vloer optisch groter lijken. Plinten bestaan in allerlei vormen en formaten, afhankelijk van merk tot merk.

SCHILDERPLINTEN

Geef schilderplinten dezelfde afwerking als de muren en uw interieur krijgt een strak uitzicht. Schilderplinten zijn reeds voorzien van een lakdraagfolie om verdere afwerking te vergemakkelijken en bestaan in diverse modellen en afmetingen: barok, renaissance, retro, koloniaal, eigentijds...

Ontdek hier het assortiment Floorhouse plinten.

LAMINAAT PROFIELEN

Laminaat profielen zorgen voor een perfecte overgang tussen twee vloeren of een dorpel. Overgangsprofielen zorgen ervoor dat de uitzettingsvoegen worden overbrugd. Ook ideaal om hoogteverschillen op te vangen (niveauprofiel) of voor een nette afwerking van de randen (stopprofiel of eindprofiel).

Ontdek hier het assortiment Floorhouse profielen.

LAMINAAT ROZETTEN

En ook de uitzetvoegen rond de radiatorbuizen kunnen perfect gecamoufleerd worden door laminaat rozetten. Rozetten of laminaat radiatorringen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en eenvoudig te plaatsen. Standaard voor buizen van 15 of 22mm diameter.

LAMINAAT AFWERKING: OPVULKIT

Met elastische laminaat vulpasta kan je de voegen langsheen muren, verwarmingsbuizen en plinten perfect opvullen. Laminaat opvulkit is gemakkelijk aan te brengen, is overschilderbaar en blijvend elastisch. Voor iedere vloer is er een aangepaste kleur te vinden.

KLEEFLAMINAAT

Met kleeflaminaat kan je zijkanten van trap, plinten en profielen keurig afwerken. Kleeflaminaat is kleefbaar op vele materialen.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL