Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Woca intensief reiniger 1l T291

Art nr. WOCA40051
Intensive Wood Cleaner is een product dat speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van alle houten binnenoppervlakken, zoals meubels, vloeren, keukentafels etc. en kan worden gebruikt op onbehandelde, geoliede of gelakte oppervlakken. Intensive Wood Cleaner is een schoonmaakmiddel met primer dat kan
Uw prijs
€ 24,95
prijs per Stuk
Stuk
Totale prijs incl. BTW
24,95
Omschrijving

Intensive Wood Cleaner is een product dat speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van alle houten binnenoppervlakken, zoals meubels, vloeren, keukentafels etc. en kan worden gebruikt op onbehandelde, geoliede of gelakte oppervlakken. Intensive Wood Cleaner is een schoonmaakmiddel met primer dat kan worden gebruikt op bijzonder hardnekkige vlekken of voordat een oppervlak wordt behandeld met bijvoorbeeld olie, lak of zeep.
Specificaties
Omschrijving Woca intensief reiniger 1l T291
Merk Woca
Verkoopeenheid STUK
Geschikt voor geolied parket
Aanbrengen
Gebruik WOCA Superontvlekker voor bijzonder hardnekkige vlekken

Vergeet niet om het product op geschiktheid te testen, door eerst een klein oppervlak met het product te bewerken.

 1. Meng de Reiniger grondig.
 2. Voor onbehandelde en gelakte oppervlakken: Meng Intensive Wood Cleaner 1:40 met warm water. Voor met zeep behandelde of geoliede houten oppervlakken: Meng Intensive Wood Cleaner 1:20 met warm water.
 3. Neem het houten oppervlak af met een goed uitgewrongen dweil. Als het oppervlak erg vuil is, herhaalt u dit nog eens.
 4. Laat het oppervlak 2-8 uur drogen alvorens verder te behandelen.

Dit product mag NIET worden gebruikt voor regelmatige, dagelijkse reiniging. Gebruik voor het beste resultaat twee emmers: één met zeepwater en de tweede met schoon water om de vuile dweil af te spoelen.


  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL