Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Parket onderhouden 


WANNEER IS EEN ONDERHOUDSBEURT NODIG?


Het onderhoud van een parket is afhankelijk van de aanwezige afwerking. Zo zal u bij een verniste parket niet veel onderhoudswerk nodig hebben maar bij een geoliede parket of een geboende parket ligt dit enigszins anders.

Een geolied parket vraagt één maal per jaar een grondig onderhoud. Bij een traditionele olie is een onderhoudsolie aangewezen en bij hardwax olie is een onderhoudswax het juiste product. Dit onderhoud is een belangrijk werkje, door dit jaarlijs onderhoud van uw geoliede vloer zal de beschermlaag immers niet verslijten. Zo houdt u de vlekbestendigheid en het stralend uitzicht van uw parket optimaal.

Een geboende houten vloer kan regelmatig wat extra boenwas gebruiken en bij een groot onderhoud kan u de oude boenwaslagen op parket verwijderen en vervangen door een verse laag. Zo blijft de bescherming van het hout in perfecte staat.

HOE BEGINT U ERAAN?


Het jaarlijks onderhoud van uw geoliede of geboende vloer hoeft enkel op de plaatsen waar u de vloer gebruikt. Het is m.a.w. niet nodig om alle kasten en andere moeilijk te verplaatsen meubelstukken uit de kamer te verwijderen.

Een onderhoud doet u enkel waar de vloer 'zichtbaar' is.

In onze winkels geven wij u steeds professioneel advies op maat, afhankelijk van uw wensen, het type parket en de staat van uw vloer.

FloorHouse heeft voor iedere vloer het juiste product, u krijgt advies over hoe dit product aan te brengen en we leggen tot in detail de werkwijze van het toestel uit.

FloorHouse Tip:
Reserveer TIJDIG uw SCHUURMACHINE!


TARIEF WOODBOY

Dagtarief €30 incl. BTW
2 + 2 dagen GRATIS* =
4 dagen €60 incl. BTW


TARIEF WOODBOY MET STOFAFZUIGING

Dagtarief €55 incl. BTW
2 + 2 dagen GRATIS* =
4 dagen €110 incl. BTW

* bij aankoop van afwerkingsproducten en schuurmateriaal

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL