Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Woca diamond oil wit 1l

Art nr. WOCA40145
Diamond Oil Active is een duurzame, VOC-vrije olie voor een hoge kwaliteit bij het oliën van houten vloeren, tafelbladen en meubels. Deze exclusieve, ééncomponent, geurarme, extreem slijtvaste vloerolie is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen. Het is heel gemakkelijk om mee te werken
Uw prijs
€ 95,95
prijs per Stuk
Stuk
Totale prijs incl. BTW
95,95
Omschrijving

Diamond Oil Active is een duurzame, VOC-vrije olie voor een hoge kwaliteit bij het oliën van houten vloeren, tafelbladen en meubels. Deze exclusieve, ééncomponent, geurarme, extreem slijtvaste vloerolie is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen. Het is heel gemakkelijk om mee te werken en zorgt voor minimale verspilling. De unieke hypercrosslinkingtechnologie van Diamond Oil Active geeft uw houten vloer een comfortabel, antislip oppervlak dat extreem waterafstotend is en gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. De olie heeft een drogestofgehalte van ca. 99% en is geschikt voor machinaal gebruik bij het oliën van onbehandelde, nieuwe of nieuw geschuurde houten oppervlakken in alle houtsoorten. * VOC <1% – Naturel, Extra Wit en Wit
Specificaties
Omschrijving Woca diamond oil wit 1l
Merk Woca
Verkoopeenheid STUK
Geschikt voor parket
Aanbrengen

Het is belangrijk dat het product, de ruimte en de vloer een temperatuur hebben tussen 15°C en 30°C en dat de luchtvochtigheid ca. 50 % bedraagt. De vochtigheidsgraad van het hout mag max. 12% bedragen. Zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd is voor een optimale verdamping en droogtijd. De vloer moet stofvrij, ontvet en vrij zijn van was of schuurresten. Eerder behandelde vloeren moeten volledig kaal worden geschuurd tot eindkorrel 100-120. Grondig stofzuigen. Neem de hele vloer zorgvuldig, licht vochtig af met een oplossing van WOCA Intensiefreiniger (1:40 gemengd) en laat de vloer volledig drogen vóór het aanbrengen van de olie.

Vergeet niet om het product op geschiktheid te testen, door eerst een klein oppervlak met het product te bewerken.

 1. Maak de vloer goed schoon met Intensive Wood Cleaner. Laat de vloer minimaal 24 uur bij 20°C drogen vóór het aanbrengen van de olie.
 2. Schud de verpakking Diamond Oil Active grondig, zowel voor als tijdens gebruik. Verpakkingen met verschillende batchnummers moeten gemengd worden om kleurverschillen te voorkomen. Breng de olie in een egale laag aan met een kortharige roller.
 3. Laat de vloer de olie opnemen gedurende max. 10-15 minuten. Waar droge plekken verschijnen moet meer olie worden aangebracht.
 4. Wrijf de olie in het hout tot het oppervlak verzadigd lijkt. Gebruik een éénschijfsmachine met een beige pad voor grote oppervlakken en een handpad bij manueel gebruik voor kleine oppervlakken.
 5. Gebruik droge, pluisvrije katoenen doeken of pads om overtollige olie te verwijderen tot het oppervlak niet meer nat lijkt.
 6. Voor een extra aantrekkelijk effect en bestendigheid, de vloer terug boenen met 1 dl Diamond Oil Active per 10 m² binnen8-10 uur na de eerste behandeling. De olie goed polijsten zoals beschreven in 4+5.
 7. De vloer is na 24 uur geschikt voor licht gebruik.
 8. Maak het gereedschap schoon met WOCA Solvent of terpentine.

Gevaar voor zelfontbranding: Gezien het gevaar voor zelfontbranding, schuurstof en doeken die met olie doordrenkt zijn, met water doordrenken. Na gebruik in een goed gesloten container opbergen en afvoeren.


  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL