Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Woca onderhoudsolie natuur 1l T351

Art nr. WOCA40053
Onderhoudsolie kan worden gebruikt voor het onderhoud van alle oxidatieve geoliede houtoppervlakken en is vooral geschikt voor het regelmatig onderhoud van geoliede houten vloeren. De onderhoudsolie is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk en zorgt voor minimale productafval, maar verfrist de
Uw prijs
€ 28,45
prijs per Stuk
Stuk
Totale prijs incl. BTW
28,45
Omschrijving

Onderhoudsolie kan worden gebruikt voor het onderhoud van alle oxidatieve geoliede houtoppervlakken en is vooral geschikt voor het regelmatig onderhoud van geoliede houten vloeren. De onderhoudsolie is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk en zorgt voor minimale productafval, maar verfrist de natuurlijke, warme gloed van het hout en verhoogt de weerstand tegen vlekken en afval. Onderhoudsolie is geschikt voor zowel handmatige als machinale toepassing op geoliede vloeren.
Specificaties
Omschrijving Woca onderhoudsolie natuur 1l T351
Merk Woca
Verkoopeenheid STUK
Geschikt voor geolied parket
Aanbrengen

Temperatuur van product, ruimte en vloer moet tussen 15-35°C bedragen. Zorg steeds voor een goede ventilatie tijdens het aanbrengen en het uitharden. Reinig de vloer met WOCA Intensive Wood Cleaner. Laat de vloer gedurende minstens 8 uur drogen. De vloer moet volledig droog zijn.

Vergeet niet om het product op geschiktheid te testen, door eerst een klein oppervlak met het product te bewerken.

 1. Reinig het oppervlak met Intensiefreiniger, meng 125 ml in 2.5 L lauw water. Laat de vloer minimaal 7-8 uur drogen. De vloer moet volledig droog zijn.
 2. Product goed schudden voor gebruik.
 3. Gebruik circa 1 dl Maintenance Oil per 4 m² vloer en breng deze aan met een pad, kortharige lakrol (3-4 mm) of een polijstmachine met een witte of beige pad voor grotere oppervlakken.
 4. Het is belangrijk dat de Maintenance Oil zorgvuldig in het hout gewreven wordt. Blijf wrijven tot het hout verzadigd lijkt en het oppervlak er gelijkmatig uitziet.
 5. De vloer met schone, droge katoenen doeken droogwrijven, alvorens het volgende af te werken vloeroppervlak te behandelen. De vloer mag er niet nat uitzien en na het droogwrijven mag er geen overtollige olie achterblijven op het oppervlak.
 6. Werk stapsgewijs verder tot de hele vloer afgewerkt is.
 7. Wanneer een éénschijfsmachine gebruikt wordt, zal de vloer na ca. bij 20°C voorverhard zijn en mag hij voorzichtig in gebruik genomen worden. Een handmatig ingewreven vloer mag na 4 uur in gebruik genomen worden. Stel de vloer niet bloot aan water tijdens de verhardingstijd.

Maak de vloer niet schoon en stel hem niet bloot aan water gedurende de eerste 3 dagen, terwijl de olie uithardt.

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL