Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Woca zeep natuur 1l T211

Art nr. WOCA40042
Reinig en onderhoud geolied, met hardwax behandeld en ingezeept hout met Natural Soap. Deze milde, doordringende zeep verwijdert vuil en voorkomt dat het hout uitdroogt en barst. Het laat een microscopisch, ademende zeeplaag achter op het oppervlak, die de weerstand van het oppervlak maximaliseert
Uw prijs
€ 18,95
prijs per Stuk
Stuk
Totale prijs incl. BTW
18,95
Omschrijving
Reinig en onderhoud geolied, met hardwax behandeld en ingezeept hout met Natural Soap. Deze milde, doordringende zeep verwijdert vuil en voorkomt dat het hout uitdroogt en barst. Het laat een microscopisch, ademende zeeplaag achter op het oppervlak, die de weerstand van het oppervlak maximaliseert en het makkelijker schoon te houden maakt. Natural Soap is voorzien van het label voor binnenklimaat en bevat geen parfum en additieven.
Specificaties
Omschrijving Woca zeep natuur 1l T211
Merk Woca
Verkoopeenheid STUK
Geschikt voor geolied parket
Aanbrengen

Het dagelijkse reinigen moet met een stofzuiger of bezem worden uitgevoerd. De frequentie van het reinigen van de vloer is afhankelijk van de slijtage van de vloer. Zeer vuile vloeren kunnen eerst met WOCA Intensive Wood Cleaner worden gereinigd voordat Natural Soap wordt gebruikt.

Vergeet niet om het product op geschiktheid te testen, door eerst een klein oppervlak met het product te bewerken.

 1. Woca zeep wordt voor gebruik zorgvuldig geschud. Zorg dat de pigmenten goed gemengd zijn.
 2. Meng 125 ml Natural Soap met 5 L warm water.
 3. Wrijf na met een pluisvrije katoenen doek.

Gebruik een dweil/doek met katoen - gebruik geen 100% microvezel. Gebruik voor het beste resultaat twee emmers: een met zeepwater en de tweede met schoon water om de vuile dweil af te spoelen.


  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL