Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Badkamer Click-vinyl: De perfecte combinatie

Water- en vochtbestendigheid met een houten design


Vinylvloeren zijn voor uw badkamer een excellente keuze. Niet alleen omwille van het feit dat vinyl vloeren 100% bestend zijn tegen water, damp en vocht, maar ook omdat het een veel aangenamer, warmer gevoel aan uw blote voeten is (in vergelijking met echte steentegels). Onderstaand kunt u ons groot assortiment aan verschillende afwerkingen en decoren vinden, en weet zeker, het moet geen steentegel zijn om als een steentegel eruit te zien.
496 product(en) gevonden

  Breedte (mm)

  Dikte (mm)

  Vloer- verwarming

  vocht- bestendig

  Image title

  Click-vinyl / LVT vloeren voor uw badkamer

  De volledig uit kunststoflagen samengestelde click-vinyl / LVT vloeren zijn ten zeerste geschikt voor een plaatsing in ruimtes met regelmatige blootstelling aan water en vochtigheid zoals badkamers, keukens en inkomhallen. Voor ruimtes die continu zijn blootgesteld aan grotere hoeveelheden water zijn deze vloeren echter niet geschikt (bijvoorbeeld sauna’s en zwembaden).

  De click-vinyl / LVT vloeren uit het gamma van FloorHouse geven u een ruime keuze. Want deze zijn in zowel natuurgetrouwe houten en stenen designs verkrijgbaar, als ook in fantasievolle patronen die uw interieur een individuele “touch” kunnen geven.

  De keuze om click-vinyl / LVT vloeren in uw badkamer te plaatsen is heel gemakkelijk. U profiteert namelijk van de velen voordelen van click-vinyl / LVT vloeren, zoals een eenvoudige plaatsing en waterbestendigheid. Het meest belangrijke voor een plaatsing van een click-vinyl / LVT vloer is een egale ondergrond gezien de beperkte dikte van de planken (in tegenstelling tot een parket of houten vloer). De plaatsing doet u dan gemakkelijk zelf in een handomdraai, dankzij het innovatieve click-systeem. Click-vinyl / LVT vloeren worden in de meeste gevallen ook niet gelijmd, maar zwevend geplaatst. Gaat u verhuizen? Dan kunt u de vloer heel makkelijk mee nemen. Er ontstaat door de plaatsing ook geen schade aan de daaronder liggende vloer.

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL