Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

BerryAlloc: Kies uit recente trends in click-vinyl

Bij FloorHouse vindt u alle recente trends uit de click-vinyl collecties van Berry-Alloc. Dankzij hun unieke kliksysteem met vergrendelingsprofiel op alle 4 zijkanten is de plaatsing van een Berry-Alloc click-vinyl vloer in een handomdraai gedaan.
 1. DobbitTV: Berry-Alloc click-vinyl zelf plaatsen
 2. De voordelen van click-vinyl
 3. De grootste keuze in click-vinyl


Onderstaand kunt u ons Berry-Alloc click-vinyl assortiment terugvinden:
163 product(en) gevonden

  Berry-Alloc click-vinyl in een handomdraai zelf plaatsen
  Bron: www.dobbit.be
  Dankzij het revolutionair kliksysteem komt er geen drubbel lijm meer aan te pas. Daardoor zijn deze click-vinyl vloeren perfect geschikt voor doe-het-zelvers. U kunt de planken zelfs in een handomdraai plaatsen en daarbij ook verschillende legpatronen volgen - zoals het ook in de video getoond wordt.

  De voordelen van click-vinyl  Dankzij modernste productietechnologieën lijkt click-vinyl vandaag heel sterk op echte houten planken resp. stenen tegels. Maar in tegenstelling tot de natuurlijke materialen moet u zich geen zorgen over een krimp- en uitzetgedrag maken. Ook de plaatsing in vochtige ruimtes is uiteraard mogelijk, omdat click-vinyl vloeren en sterk waterafstotende eigenschap bezitten. U kunt deze vloeren dus perfect ook in ruimtes plaatsen waar water en een hoge luchtvochtigheid aanwezig zijn, zoals de badkamer, keuken of inkomhal.

  Daarnaast overtuigen het onderhouds- en installatiegemak heel veel van onze klanten. Zij waarderen trouwens ook dat click-vinyl vloeren zeer krasbestendig zijn en hoge geluidswerende kwaliteiten voor een maximale comfort bezitten. Click-vinyl vloeren zijn antistatisch en dus ook geschikt voor mensen met een stofallergie. De juiste onderhoudsproducten kunt u in de topnavigatie onder “accessoires” terugvinden.

  Berry-Alloc click-vinyl: Een grote keuze


  U kiest bij FloorHouse uit de collecties Dreamclick, Pure Click, Pureloc of Serenity. Dat geeft u een ruime keuze tussen verschillende uitvoeringen, zoals PURE Click XXL planken of PURE Click 55 Stone tegels, verschillende dikke slijtagelagen, zoals Pure Click 40 of Pure Click 55, en groot aantal patronen, van houten designs tot stenen tegels.

  Naast de snelle en eenvoudige plaatsing, zijn de click-vinyl vloeren van Berry-Alloc ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn antistatisch en dus ook geschikt voor mensen met een stofallergie. De juiste onderhoudsproducten kunt u in de topnavigatie onder “accessoires” terugvinden.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL