Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Bruine click-vinyl / lvt vloeren

De perfecte basis voor meer warmte


U bent voor uw interieur op zoek naar een vloer met een bruin eiken decor of een andere intensief bruine houten look? Kijk dan zeker ook eens naar de exclusieve selectie bruine click-vinyl / LVT vloeren bij FloorHouse. De natuurgetrouwe structuren en perfect uitgewerkte kleurnuances zorgen ervoor dat u het verschil met een echte houten vloer bijna niet zal zien. Daarenboven profiteert u van de vele voordelen die een moderne click-vinyl / LVT vloer biedt.
65 product(en) gevonden

  Een grote waaier bruine click-vinyl / LVT vloeren


  Van lichtbruine tot donkerbruine houten of fantasievolle decors kunt u bij click-vinyl / LVT vloeren uit een grote waaier kiezen. De warme, soms zachtere soms intensieve kleuren, geven uw thuis een warm en verwelkomend gevoel. Zij passen bij zo veel verschillende interieurstijlen en zijn in de meeste gevallen combineerbaar met een vloerverwarming.

  Click-vinyl / LVT vloeren kunnen ook in vochtige ruimtes zoals badkamers geplaatst worden, hetgeen heel gemakkelijk kan uitgevoerd worden dankzij het innovatieve click-systeem. De planken worden dus in een handomdraai zwevend geplaatst, wat betekent dat ze bij een verhuizing ook meegenomen kunnen worden. De onderliggende vloer lijdt geen schade door de plaatsing van een click-vinyl / LVT vloer. Bovendien kunt u genieten van zijn geluiddempende eigenschappen – van goud waarde als u deze vloerbedekking op een hoger gelegen verdieping plaatst.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL