Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Click-vinyl tegels

Beter dan het origineel

De voordelen van een click-vinyl / LVT vloer combineren met een stenen ontwerp? Dat kan uiteraard. De moderne productietechnologieën maken het mogelijk dat u vrijwel geen verschil ziet noch voelt. Want deze exclusieve selectie click-vinyl / LVT vloeren van FloorHouse heeft een natuurgetrouwe oppervlaktestructuur – perfect afgestemd op echte stenen tegels.

Ons online assortiment van vinyl tegels kunt u onderstaand vinden:
109 product(en) gevonden

  Natuursteen of click-vinyl tegels?

  In tegenstelling tot natuursteen geven click-vinyl / LVT tegels een ruime uniformiteit in samenstelling. Want de natuur “produceert” nooit twee keer dezelfde steen. Dat kan soms – afhankelijk van de steensoort en de vezelrichting – ook een onrustige look creëren. Dit zult u nooit bij een reeks click-vinyl / LVT tegels hebben. Want binnen een kleurenreeks zijn de verschillende tegels heel goed op elkaar afgestemd.

  Bij de afwerking kunt u uit allerlei verschillende soorten “steen” kiezen, zoals kalksteen, graniet, zandsteen of leisteen tegels. Ook diverse nuances cement tegels (ook bekend als “concrete”) zijn beschikbaar. En toch zullen zich deze vloeren nooit zo koud aanvoelen als een echte stenen tegel.

  Want click-vinyl / LVT vloeren zijn volledig uit meerdere, veerkrachtige kunststoflagen samengesteld. Maar dat is echter ook de reden waarom u bij click-vinyl / LVT vloeren moet rekenen met een bepaalde temperatuurgevoeligheid van dit materiaal. De kunststof zal anders reageren op verschillende kamertemperaturen (krimpen en uitzetten). Dat betekent dat er aan de zijkanten een uitsparing voorzien moet zijn om de vloer voldoende plaats te geven. Gebruik voor een mooie randafwerking dus het best bijhorende plinten en profielen om deze uitsparing af te dekken
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL