Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Eiken decor click-vinyl / lvt vloeren

Natuurlijke uitstraling dankzij een eiken decor


Eiken vloeren zijn in België en Nederland echte klassiekers onder de vloerbedekking. U wilt de voordelen van een click-vinyl / LVT vloer dus met een natuurgetrouw uiterlijk van een eiken houten vloer combineren? Bij FloorHouse vindt u een ruime selectie click-vinyl / LVT vloeren met een eiken decor. Moderne productietechnologieën zorgen daarenboven voor een voelbare houten structuur.

303 product(en) gevonden

  Click-vinyl vloer of een echte parket?


  Gezien de vele voordelen van een click-vinyl / LVT vloer, zoals het plaatsing- en onderhoudsgemak, de vochtbestendigheid, zijn geluiddempende en antistatische eigenschappen, kunt u bij uw zoektocht naar een houten vloer zeker overwegen voor deze vloerbedekkingen te kiezen.

  In het bijzonder voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers zijn click-vinyl / LVT vloeren een veilige keuze. Dus een eiken houten decor in uw badkamer is absoluut realiseerbaar en geeft meteen een natuurlijk, warm gevoel dat enkel hout kan geven.

  Click-vinyl / LVT vloeren hebben een toplaag die de slijtvastheid van de betreffende planken bepaald. U kunt dus click-vinyl / LVT vloeren met eiken houten design in zowel licht huishoudelijke alsook zwaar commercieel gebruikte ruimtes leggen. De dikte van de toplaag bepaald de weerstand tegen krassen en slijtage.

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL