Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Witte click-vinyl / LVT vloeren

Breng meer licht in uw thuis


U bent op zoek naar een witte of lichten houten vloerbedekking? Geef dan ook voldoende aandacht aan click-vinyl / LVT vloeren, want zij combineren de voordelen uit verschillende werelden met elkaar en sluiten met hun uiterlijk nauw aan bij de nieuwste trends. U kunt kiezen tussen natuurgetrouwe, overtuigende lichte houten decors zoals witte eik of lichte den, maar natuurlijk ook voor pure witte planken met een matte of glanzende toplaag.
25 product(en) gevonden

  Click-vinyl / LVT vloeren in een wit decor


  Witte en lichte vloeren zorgen voor meer licht in uw thuis, zij trekken de ruimte open en zijn absoluut tijdloos. In combinatie met een bepaald muurbehang of eigentijdse  muurkleuren, unieke meubels en accessoires bereikt u heel snel een verrassend andere look, zonder dat de vloer vernieuwd moet worden. Onder het ruime aanbod click-vinyl / LVT vloeren vindt u zeker ook het perfecte decor voor uw individuele inrichtingssmaak.

  Click-vinyl / LVT vloeren zijn antistatisch en dus ook heel goed geschikt voor mensen met allergieën. Onderhouden en schoonmaak zijn verder in een handomdraai gedaan. Daarenboven gaan click-vinyl / LVT vloeren heel lang mee. Want de toplaag beschermt de planken tegen krassen, slijtage en alledaagse gebruikssporen. Zij zijn dus geschikt voor zowel privé woningen als ook commercieel gebruikte ruimtes.

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL