Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Berry-Alloc laminaat

 • De grootste keuze
 • Voor elk budget een topvloer
 • Gratis levering mogelijk
Van de inrichting bij uw thuis tot de juiste vloerbedekking in uw winkel, Berry-Alloc biedt voor ieder gebruik, interieur en persoonlijke smaak een perfecte match in laminaatvloeren. Kiest u voor Berry-Alloc, dan kiest u voor een vloer van hoge kwaliteit die aan de nieuwste trends voldoet. U vindt hier niet enkel laminaat maar ook high-tech laminaat. En u kunt zeker lang van uw nieuwe laminaatvloer genieten. Want bij residentieel gebruik geeft Berry-Alloc een "Lifetime" garantie (25 jaar) op zijn vloeren.

Meer lezen over Berry-Alloc laminaat:
 1. Esthetische kwaliteit en garantie
 2. Berry-Alloc laminaat zelf leggen
 3. Laminaat van Berry-Alloc in uw badkamer
 4. Berry-Alloc plinten en profielen
 5. Een laminaatvloer voor ieder budget
257 product(en) gevonden

  Esthetische kwaliteit en garantie


  Berry-Alloc staat garant voor kwaliteit en service, iets wat wij hoog in het vaandel dragen. Daarnaast is het merk gekend als trendsetter. De collecties bestaan uit tijdloze kleuren die afgewisseld worden met moderne decors. Want wie een laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om er zo lang mogelijk van te genieten. Reden te over dus om te kiezen voor een vloer die esthetisch oogt, uw woning een meerwaarde oplevert, en duurzaam en makkelijk te onderhouden is. Berry-Alloc is heel overtuigend met de kwaliteit van zijn producten. Daarvoor spreekt in elk geval de “Lifetime” garantie bij huishoudelijk gebruik.

  BERRY-ALLOC LAMINAAT ZELF LEGGEN


  Laminaat leggen is heel gemakkelijk als u kiest voor Berry-Alloc laminaat. De Reden? Het BerryLoc Xtreme kliksysteem zorgt voor een ultrasnelle manier van plaatsen. Zo kunt u nog 30% vlugger werken. Een korte video met leginstructies heeft de fabrikant via Youtube ter beschikking gesteld. Hierin vindt u handige tipps voor het zelf plaatsen van uw nieuwe laminaatvloer:  LAMINAAT VAN BERRY-ALLOC IN UW BADKAMER


  Water of wijn morsen? Laminaat plaatsen in badkamer, keuken of inkomhal? Geen probleem als u kiest voor Berry-Alloc laminaat. Want dankzij het Rivièra HydroPlus gamma kunt u kiezen voor vloeren die vocht geen enkele kans geven. Deze waterafstotende coating is speciaal gemaakt zodat u van uw laminaatvloer onder al deze omstandigheden lang kunt genieten en er geen risico bestaat van kromgetrokken planken.

  Berry-Alloc plinten en profielen


  Nadien u voor uw inrichting het perfecte Berry-Alloc laminaat heeft gekozen, kunt u in het assortiment van FloorHouse ook aanbevolen ondervloeren en passende plinten en profielen terugvinden. Want Berry-Alloc biedt een ongelofelijke keuze in mooie producten voor de perfecte afwerking van uw kamer: standaard en hoge laminaatplinten, platte latjes, kwadrant plinten, aanpassingsprofielen, eindprofielen of T-profielen als overgang tussen twee kamers resp. twee verschillende vloerbedekkingen. Ook voor het juiste onderhoud van uw nieuwe laminaat kunt u bij FloorHouse terecht: Het reinigingskit magic en de laminaatreiniger zijn twee producten die bij regelmatig gebruik voor een stralende vloer bij u thuis zorgen.

  EEN LAMINAATVLOER VOOR IEDER BUDGET


  En hoe zit het met de kostprijs van Berry-Alloc? De prijzen van het laminaat zijn afhankelijk van soort en afwerkingsgraad. Dus of u nu beschikt over een groot of klein budget, laminaatvloeren van Berry-Alloc zijn er voor iedereen en vindt u bij FloorHouse al vanaf 12 Euro per vierkante meter. Neem zeker ook regelmatig onze topdeals onder de loep en bespaar t.e.m. 5 Euro per vierkante meter.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL