Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Donkere eiken laminaatvloeren

RUSTIEK EN SFEERVOL: LAMINAAT MET EEN DONKERE EIKEN DECOR


Voor laminaatvloeren kunt u uit een ruim aanbod decors en afwerkingen kiezen. Het donkere eiken laminaat biedt een natuurlijk en heel schoon decor, dat nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden valt. Donkere eiken laminaat kan heel effectvol gecombineerd worden met lichte muren en meubels en komt vooral heel goed tot zijn recht indien uw kamer over grote ramen beschikt. Bovendien is de eik een echte klassieker in de huishouden in België en Nederland.
70 product(en) gevonden

  vocht- bestendig

  Image title

  ZO VEEL MOGELIJKHEDEN MET EEN DONKERE EIKEN LAMINAAT


  U bent op zoek naar een vloer die bij uw rustieke interieur past? Maar ook voor een modern interieur zou een donkere eiken laminaatvloer een heel mooi alternatief kunnen zijn. De intensieve, donkere kleur geeft veel warmte aan uw thuis.

  Niet te vergeten: Laminaatvloeren hebben – in vergelijking met parket en houten vloeren – ook een groot aantal voordelen. Denk hierbij aan het plaatsings- en onderhoudsgemak. Laminaat is verder een van de vloerbedekkingen die het best bestand zijn tegen krassen en slijtage. Daarvoor zorgen de beschermende bovenste lagen die in verschillende diktes beschikbaar zijn. Laminaat is dus een keuze voor ruimtes die van licht huishoudelijk tot commercieel (zeer intensief) gebruikt worden. Maar laminaat is vooral ook een stuk goedkoper.

  Bij FloorHouse vindt u donkere eiken laminaatvloeren altijd tegen de laagste prijs. Voor een persoonlijke advisering nodigen wij u daarenboven uit in een van onze toonzalen langs te komen. Onze vloerenexperts staan voor u klaar.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL