Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Grijze laminaatvloeren: Modern en puur

Uw laminaat gecombineerd met highlights


Grijs is een van de moderne tinten der laatste jaren. Waarom dus niet ook voor een vloerbedekking kiezen met een grijze houten decor? Met een grijze laminaatvloer of een grijze muurverf benadrukt u andere kleuren van uw inrichtingsstijl. Grijs biedt dus een terughoudende basis en biedt u de mogelijkheid andere kleurrijke "highlights" te zetten: van warme tinten tot lichte en zelfs trendy neon kleuren.
124 product(en) gevonden

  Vloer- verwarming

  vocht- bestendig

  Image title
  Zelfs een muur met accenten in een opvallende verf of met patroonbehang kan perfect met een grijs laminaat gecombineerd worden. Een grijze laminaatvloer biedt dus een mooie basis voor u persoonlijke inrichtingsstijl.

  DE VOORDELEN VAN LAMINAAT – VOOR GRIJZE EN ALLE ANDERE DECORS


  U kunt bij FloorHouse een grote keuze grijze laminaatvloeren vinden, die perfect op echte houten vloeren lijken. De moderne productie en innovatieve technologieën zorgen voor een perfecte afwerking en natuurgetrouwe look – net zoals een parket dat met een grijze olie is afgewerkt.

  De beschermende laag van een laminaatvloer zorgt voor een gemakkelijk onderhoud en houdt uw vloer een lange tijd schoon. Laminaatvloeren zijn daarenboven meer krasbestendig dan bijvoorbeeld een parketvloer. De laminaatplanken die in elkaar geklikt worden, zorgen bovendien voor een absoluut plaatsingsgemak.

  Vraag in de FloorHouse winkel in uw buurt voor meer advies rond grijze laminaatvloeren of ga even langs om de verschillende laminaatvloeren te bekijken. Onze vloerenexperts ontvangen u graag.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL