Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Laminaat in badkamers: Het kan perfect

LAMINAATVLOEREN VOOR ELKE KAMER


De badkamer is er van een eerder functionele ruimte tot een rustoase geëvolueerd. Daarom krijgt ook de juiste vloerbedekking meer en meer aandacht. Wilt u een warme en natuurlijke inrichting, dan zou laminaat ook voor uw badkamer de juiste keuze kunnen zijn. Want vochtbestendige laminaatvloeren hebben met de verhoogde luchtvochtigheid geen enkel probleem.
 • Warme voeten dankzij laminaat
 • Elke dag de laagste prijs
 • Perfect geschikt voor vochtige ruimtes
241 product(en) gevonden
  Een waterafstotende beschermende laag garandeert daarenboven, dat er geen water in uw vloer kan binnendringen. Zelfs de voegen zijn op een speciale manier voorzien van een waterbestendige afwerking. Speciale productietechnologieën en afwerkingen van de laminaatvloeren maken het dus mogelijk ook deze soort vloerbedekking in uw badkamer, toilet, wasruimte en alle andere ruimtes met een verhoogde luchtvochtigheid te plaatsen.

  EEN AANGENAAM GEVOEL VOOR UW VOETEN


  Voor een warm en aangenaam gevoel aan uw voeten – en vanzelfsprekend zijn de meeste laminaatvloeren ook combineerbaar met vloerverwarmingen – zou laminaat de juiste keuze voor u kunnen zijn.

  Bij FloorHouse vindt u een groot aanbod wanneer u een laminaatvloer in uw badkamer wilt plaatsen. U kunt dit aanbod op deze webshop terugvinden of in een van onze toonzalen langskomen. Daar presenteren wij u al onze vloeren en kunnen onze vloerenexperts uw persoonlijke vragen rond laminaat in badkamers beantwoorden.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL