Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Laminaat met tegeldesign: Natuurlijke steen-look

PLAATSINGSGEMAK GECOMBINEERD MET DE CHARME VAN NATUURSTEEN


Laminaat bestaat in een groot aantal verschillende afwerkingen en patronen. Zo is er bijvoorbeeld de gekende natuurgetrouwe houten look. Wist u echter dat er ook laminaat voor liefhebbers van tegels bestaat? En zelfs als uw een moderne cement-look in uw thuis wilt creëren, zou de vloerbedekking een laminaat kunnen zijn.
 • Laminaattegel met stenen look
 • In een handomdraai zelf geplaatst
 • Met overtuigend onderhoudsgemak
67 product(en) gevonden
  Moderne productietechnologieën maken het mogelijk en imiteren zelfs het reliëf van stenen tegels zo goed dat u nauwelijks een verschil kunt merken. Maar waarom de voorkeur aan een laminaat met tegeldesign geven, in plaats van echte tegels te kopen? Laminaat heeft één groot voordeel tegenover tegels: Het plaatsingsgemak. Dankzij de in elkaar klikbare planken heeft u razendsnel de planken geplaatst.

  DE VOORDELEN VAN LAMINAAT EN HET UITERLIJK VAN STEEN OF CEMENT

  Daarenboven kunt u ook op alle andere voordelen van een laminaat rekenen: Een aangenaam gevoel wanneer u met blote voeten over uw vloer loopt (in vergelijking met echte stenen tegels). Ook het onderhoud van uw laminaat is met de juiste onderhoudsproducten snel gedaan.

  Op deze webshop en vanzelfsprekend ook in de FloorHouse toonzalen kunt u een selectie laminaatvloeren vinden met het natuurgetrouwe uiterlijk en reliëf van stenen tegels. Zo is een gemakkelijke plaatsing en onderhoud gegarandeerd, maar haalt u tegelijkertijd een vloer met het uiterlijk van echte steen of keramische tegel in huis. Voor vragen of een persoonlijke advies ontvangen wij u natuurlijk altijd heel graag in onze winkels.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL