Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Waterbestendig Laminaat

 • De hele wereld van laminaat
 • Met een speciale coating tegen vocht
 • Snel zelf geïnstalleerd
Laminaat overtuigt op veel vlakken, echter wordt er vaak getwijfeld of deze vloerbedekking ook de juiste keuze is voor een badkamer of keuken – dus ruimtes waar veel met water gewerkt of geknoeid wordt en die soms aan een extra reinigingsbeurt aan toe zijn. Om absoluut zeker ervan te zijn dat de vloer niet door water beschadigd wordt, kiest u dus beter voor een waterbestendige laminaatvloer. Ontdek de grote selectie hier bij FloorHouse:
65 product(en) gevonden

  Wat is aan watervast laminaat zo bijzonder?

  Een watervaste laminaatvloer brengt al die voordelen met zich mee die u al van “gewone” laminaatvloeren kent. Echter is deze ook uitermate geschikt als vloerbedekking die tegen vocht aan moet kunnen. Een speciale toplaag verzegeld de vloer tegen vocht en voorkomt dat deze in de plank kan indringen. Maar wij willen u zeker ook adviseren, om aan de juiste afwerking langs alle zijkanten te denken. Het is niet voldoende om een watervaste laminaatvloer te leggen. Integendeel, ook de tussenruimtes tussen plinten en vloer moeten met een hydro sealant strip of een silicone voeg grondig worden afgewerkt. Anders kan uiteraard ook hier water tussen dringen en voor schade zorgen.

  Waarom u dus beter voor waterbestendig laminaat kiest?

  Laminaat is een vloer met een zeer natuurlijke uitstraling. Omdat de planken nog steeds grotendeels van hout gemaakt zijn, heeft deze type vloerbedekking van zich al een zeer warme karakter en voelt goed onder blote voeten. De speciale toplaag die ook voor de watervastheid zorgt, beschermt de vloer bovendien tegen krassen en slijtage zodat u lange tijd van een stralend uitzicht verzekerd bent. En zeker niet te vergeten is het plaatsingsgemak. In tegenstelling tot stenen tegels is een laminaatvloer in een handomdraai zelf geplaatst.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL