Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Witte laminaatvloeren: Pure elegantie

Een rustgevende sfeer door wit laminaat


U wilt de chaos van het alledaagse leven uit uw thuis bannen en een pure, rustgevende sfeer creëren? Of wilt u een kleine kamer opentrekken en meer licht binnen laten? Dan zijn lichte kleuren absoluut de juiste keuze. Ook voor uw vloerbedekking hebben wij een groot aanbod laminaatvloeren met witte, eiken witte en zeer lichte decors.
101 product(en) gevonden

  Vloer- verwarming

  vocht- bestendig

  Image title
  U wilt de chaos van het alledaagse leven uit uw thuis bannen en een pure, rustgevende sfeer creëren? Of wilt u een kleine kamer opentrekken en meer licht binnen laten? Dan zijn lichte kleuren absoluut de juiste keuze. Maar denk hier niet alleen aan muren, meubels en accessoires. Ook voor uw vloerbedekking hebben wij een groot aanbod laminaatvloeren met witte, eiken witte en zeer lichte decors. Daarbij kunt u kiezen tussen houten decors en fantasievolle planken alsook verschillende lengtes en breedtes. De planken die in elkaar geklikt kunnen worden, zorgen voor een gemakkelijke en snelle plaatsing.

  EEN WITTE VLOER MET KLEURRIJKE ACCENTEN: PERFECT


  Witte laminaatvloeren stralen elegantie uit, brengen meer licht in uw huis en hebben dus een rustgevend, kalmerend effect. Zij zijn geschikt voor Scandinavische of moderne, minimalistische interieurs. Gecombineerd met een paar kleurrijke accenten zoals een zetel, een schilderij of exotische planten geven zij uw thuis een individueel karakter.

  U kunt bij FloorHouse een grote selectie van witte, eiken witte of lichte laminaatvloeren vinden. Wij presenteren deze hier in onze webshop en in onze toonzalen. Daar kunt u ook bekijken hoe de witte decors en lichte kleuren in de werkelijkheid en bij daglicht eruit zien.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL