Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

COREtec - de innovatie in harde vloerbedekkingen - Vloer

 • Direct op elke ondergrond geplaatst
 • 100% watervast
 • Ideaal voor vloerverwarming
Kiest u voor COREtec dan kiest u voor een perfect alternatief voor click-vinyl vloeren of laminaat. De plaatsing is in elke ruimte mogelijk – van de gang over de living tot de keuken en badkamer. COREtec vloeren zijn 100% watervast, kunnen gemakkelijk over reeds bestaande vloerbedekkingen geplaatst worden en zorgen voor veel comfort.

Meer lezen over COREtec?
56 product(en) gevonden

  Hoe zetten zich de planken van een Coretec vloer samen?


  De kern van de Coretec vloeren bestaat bijna volledig uit gerecycleerd materiaal, zoals hout, bamboe en vinyl. Deze unieke samenstelling zorgt voor extreme stabiliteit: de vloeren zullen niet krimpen of uitzetten. Aangezien deze vloeren niet gevoelig zijn voor temperatuurverschillen, is dus ook geen acclimatisatie voor het plaatsen nodig.

  De geïntegreerde kurk onderlaag zorgt voor een uitstekende geluidsdemping, een zeer goede warmtegeleiding op vloerverwarmingen en kan op reeds bestande harde vloeren geplaatst worden zoals keramische tegels, laminaatvloeren etc. Zelfs een plaatsing op een oneffen cementondergrond (chape) is mogelijk. De toplaag met een veelheid aan verschillende houten en stenen dessins heeft een uiterst hoge weerstand tegen krassen. Denk hierbij vooral aan schuivende meubels, huisdieren of het belopen met schoenen.

  Vind hier alle voordelen op een lijst


  Eerst en vooral zijn deze vloeren zeer gemakkelijk te plaatsen. Ze zijn robuust en hebben – net zoals click-vinyl – niet veel aan onderhoud nodig. Dat zij 100% watervast zijn, zorgt er voor dat er geen beperkingen zijn t.o.v. waar u de Coretec vloeren kunt plaatsen. Enkel van plaatsingen buiten raden wij af, aangezien de vloeren hiervoor nog niet voldoende getest zijn. Er is geen extra onderlaag nodig, behalve voor de plaatsing op gelijkvloers of op een nieuwe chape adviseren wij, een dampscherm onder de planken te leggen.

  U kiest uit een groot assortiment afmetingen, decoren en stijlen. Er is dus voor elke interieurvoorkeur een passen design verkrijgbaar. Bovendien zijn de toebehoren zoals plinten, profielen of trapprofielen in bijhorende kleuren te verkrijgen. Zo werkt u uw kamer netjes van alle kanten af. Maar ook verschillende schilderplinten zijn verkrijgbaar.

  Nog meer argumenten om een Coretec vloer in huis te halen


  De fabrikant kent een levenslange garantie op huishoudelijk gebruik toe. Deze vloeren kunnen zelfs in commerciële ruimtes zonder zorgen geplaatst worden. Bovendien kunnen de Coretec vloeren direct na de plaatsing worden belopen.

  Eenvoudige installatie van Coretec


  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL