Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

"MeisterWerke" voor uw thuis - Vloer

Meister is een veelzijdig en innovatief vloeren- en panelenmerk uit Duitsland. In het assortiment van FloorHouse kunt u een groot aantal parket- en laminaatvloeren met passende toebehoren ontdekken. Want voor een mooie afwerking van de kamer biedt Meister plinten en profielen in verschillende afmetingen met telkens op de vloer afgestemde decoren/houtsoorten aan.

Ontdek Meister:
222 product(en) gevonden

  Lindura houten vloeren

  Het kenmerk van een Lindura vloer is zijn zeer stabiele opbouw. Daarbij wordt de deklaag van echt hout met een mix van houtvezels en mineralen samengeperst zodat deze extreem belastbaar wordt. De Lindura vloeren zijn reeds afgewerkt met olie of lak.

  Meister Melango

  De vloeren met de afkorting LD300/25 en LD300/20 behoren tot de Melango collectie. Een collectie vloeren dat overtuigt met zeer lange planken. Met meer dan 2 meter lengte behoren deze laminaatvloeren zeker tot de koningsklasse. Een innovatie technologie zorgt ervoor dat zich het decor op één plank niet herhaald en deze zo zijn natuurgetrouwe uiterlijk behoudt. De Melango laminaatvloeren zijn geschikt voor vochtige ruimtes.

  Laminaat Classic

  Hier biedt de leverancier meer dan 60 verschillende decoren aan, die van een klassieke, traditionele inrichting tot een tijdloze, moderne look bij heel veel interieurstijlen passen. Daarenboven werd er rekening gehouden met de verschillende kamertypes: Zo vindt u prachtigelange planken voor grote ruimtes die nog meer open getrokken zullen worden, en kleine afmetingen voor kleinere kamers, inkomhallen enz.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL