Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Tarkett: Uw huis verdient het beste - Vloer

Tarkett is wereldwijd een bekend merk voor innovatieve vloeren. Bij FloorHouse vindt u een uitgebreid aanbod aan click-vinyl vloeren en laminaat in talrijke afmetingen en decoren. Ontdek uw favoriete vloer met een uitstekende kwaliteit aan de laagste prijs. Vraag daarvoor met maar drie kliks een vrijblijvende offerte!
Meer lezen over Tarkett:
219 product(en) gevonden

  Click-vinyl: Tarkett Starfloor


  De Starfloor Click 55 collectie is in 28 moderne decoren verkrijgbaar. Tarkett heeft er bewust op gelet, de realistische uitstraling van hout, metaal of cement over te brengen naar de click-vinyl planken en tegels. Dankzij de stevige slijtlaag zijn de vloeren van deze collectie ook geschikt voor commercieel gebruik. De vloeren zijn gekenmerkt door een hoge vormvastheid, daardoor is er ook maar een beperkte voorbereiding van uw ondergrond nodig. De plank zal dankzij haar stevige opbouw niet zo snel schade oplopen. De optische afwerkingen gaan van gebruikssporen zoals bij een scandinavische den, over eikenpatronen met een rustieke touch tot de betonlook voor industriële interieurs.

  Installatie in een handomdraai


  Dankzij de innovatie kliksystemen zijn de vloeren van Tarkett ook door een doe-het-zelver gemakkelijk geplaatst. Raadpleeg ook steeds de installatiegids die u bij ieder pak terug kunt vinden. Daarin vindt u alle belangrijke stappen en tips nog eens op een rij.

  Plaatsing van Tarkett laminaat


  Zelf-installatie van Tarkett click-vinyl
  Duurzaamheid in productie en gebruik

  Tarkett bouwt aan een duurzame toekomst. Zij ontwerpen hun vloeren zo, dat ze in een gesloten systeem geretourneerd, gerecycleerd en hergebruikt kunnen worden. Dat geldt uiteindelijk ook voor uw Tarkett vloer: Verhuist u binnenkort? Neem de vloer dan gewoon mee. Dankzij het kliksysteem is hij net zo gemakkelijk de-geïnstalleerd dan geïnstalleerd.

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL