Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...
  • De beste advies
  • de grootste keuze
  • de laagste prijs

Geschiedenis

FloorHouse: De speciaalzaak in vloeren

Uw tandem van vertrouwen bij FloorHouse? Raf Bahbout en Tillo Gyselinck. In 2008 richtten zij FloorHouse op. Tillo had tien jaar ervaring als erkend parketplaatser voor de franchiseketen Mister Floor. En Raf had twintig jaar zijn strepen verdiend in de retailsector. Hun unieke samenwerking wierp snel vruchten af. FloorHouse groeide razendsnel uit tot de vaste waarde voor vloeren in Vlaanderen. Maar onze passie voor uw vloer kent zeker geen grenzen.

Floorhouse - voor parket, laminaat, tegels, rigid en click-vinyl

Onze eerste liefde? Parket- en laminaatvloeren. Maar al snel kwamen er kurk en click vinyl bij. En bieden wij u vandaag ook de allernieuwste technologie in vloeren: rigid. Vandaag kiest u bij FloorHouse uit meer dan 2500 vloeren. Dat doet niemand in België en Nederland ons na. Bovendien is onze presentatie uniek! Kijken en kiezen is dus kinderspel. Zodat u bliksemsnel uw droomvloer vindt!

Floorhouse - Groothandelprijzen én persoonlijke service

De sleutel op ons succes? U geniet van groothandelprijzen én een persoonlijke dienstverlening: wij gidsen u vakkundig naar de juiste vloer. En u vertrouwt op ons voor de stipte en vlekkeloze plaatsing door FloorHouse Construction.

Floorhouse - Kies de vloer die je ligt

Ons motto? Een vloer die moet passen bij het leven dat zich erop afspeelt. Iedereen verdient topkwaliteit tegen een zachte prijs.

FloorHouse - Met de grootste vloerenwebshop in Benelux

Wij maken het u graag gemakkelijk. Online parket bestellen doet u in de grootste parketwebshop van de Benelux: FloorHouse webshop.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL