Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Laminaat kopen bij FloorHouse

In vergelijking met andere vloerbedekkingen (zoals parket), is laminaat een vloer die uiterst bestendig is. De beschermende, krasbestendige bovenlaag is in verschillende diktes verkrijgbaar. Een laminaat kan dus in kamers met zowel een licht huishoudelijk gebruik alsook een zwaar intensief (commercieel) gebruik geplaatst worden. Daarenboven biedt laminaat een ruim aantal mogelijkheden: houten decoren op planken, natuursteen-look op tegels, fantasievolle designs, vochtbestendig laminaat voor badkamers enz.
Direct online een laminaat kopen? Vindt de vloer van uw dromen hier bij FloorHouse.
 • De grootste keuze in laminaat
 • De laagste prijzen van België
 • Zelf-plaatsing in een handomdraai
1130 product(en) gevonden

  Collectie

  Toon alle… Inklappen

  Breedte (mm)

  Dikte (mm)

  Vloer- verwarming

  vocht- bestendig

  Image title
  Wij adviseren u vóór de aankoop rekening te houden met het kamertype en de vraag naar hoe krasgevoelig de vloer in de betroffen ruimte hoort te zijn. Bij FloorHouse vindt u voor elk kamertype en gebruik de juiste laminaatvloer. Het onderhoud van laminaatvloeren is daarenboven razendsnel gedaan.

  Met de juiste onderhoudsproducten blijft uw laminaat voor een lange tijd schoon. Dankzij de antistatische bovenlaag zet zich vrijwel geen vuil of stof vast en is uw vloereenvoudig te reinigen. Laminaat is daarom ook geschikt voor mensen met een stofallergie.

  LAMINAATVLOEREN IN ONTELBAAR VEEL VORMEN EN KLEUREN

  Dankzij de grote variatie in afmetingen en patronen zijn laminaatvloeren in ontelbaar veel uitvoeringen verkrijgbaar. Wilt u een laminaatvloer die lijkt op echt parket? Of kiest u liever een speelse, kleurrijke ondergrond? Moderne productietechnologieën maken het mogelijk dat er laminaat voor elke inrichtingsstijl en persoonlijke smaak bestaat. Laminaat is dus ideaal voor heel uw woning: slaapkamer, woonkamer, eetkamer, kinderkamer...

  Laat u zich dus overtuigen door ons grote aanbod. Voor persoonlijk advies ontvangen wij u graag in een van onze winkels.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL