Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

FloorHouse Turnhout: Uw vloerenspecialist

maandag 17 februari 2014

PARKET IN TURNHOUT


FloorHouse in Turnhout is de nieuwste vestiging van FloorHouse en onze vierde locatie in de regio Antwerpen. Deze vestiging draagt de FloorHouse waarden uit door de grootste keuze vloeren aan de laagste prijzen aan te bieden. Als u op zoek bent naar een nieuw parket of houten vloer in de buurt van Turnhout, kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze winkel in het Winkelpark Turnhout!
Ook onze vierde vestiging in de regio Antwerpen draagt de FloorHouse waarden uit door de grootste keuze vloeren aan de laagste prijzen aan te bieden.

LAMINAAT IN TURNHOUT


Uiteraard beperkt ook onze nieuwste winkel zich niet tot één type vloer, maar helpen we u natuurlijk graag verder als u niet in de markt bent voor een parketvloer, maar bijvoorbeeld op zoek bent naar een laminaatvloer. De beste prijzen voor laminaat, in combinatie met het grootste assortiment zorgt ervoor dat u zeker uw droomlaminaatvloer vindt!

KURK IN TURNHOUT


Kurkvloeren behoren tot de meest exclusieve vloeren, en mogen dan ook niet ontbreken in de collectie van dé vloerenspecialist in Turnhout. Een prachtig, natuurlijk uiterlijk en hoogstaande kwaliteit maken van kurkvloeren de perfecte keuze voor hen die op zoek zijn naar een vloer met een unieke uitstraling!

LVT VLOEREN IN TURNHOUT


U raadt het al, ook voor Luxury Vinyl Tiles, de nieuwste trend in vloerontwikkelingen, bent u bij FloorHouse Turnhout aan het juiste adres! Dit vloertype biedt het beste van twee werelden: duurzaamheid gecombineerd met stijl, aan een betaalbare prijs! In onze winkel bekijkt u de keuze aan LVT overzichtelijk gerangschikt op kleur.
Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL