Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Kom eens over de vloer bij FloorHouse Hasselt

vrijdag 31 juli 2015

Laat je inspireren

Een nieuwe vloer plaatsen doe u niet elke dag. Als u wilt weten hoe jouw toekomstige vloer eruit zal zien, kunt u bij FloorHouse Hasselt de nodige inspiratie op doen.
Onze winkel te Hasselt verzamelt alle topmerken onder één dak. Kom eens over de vloer bij FloorHouse Hasselt.

Onze winkel te Hasselt verzamelt alle topmerken onder één dak, u vindt er meer dan 2500 verschillende soorten vloeren. U kunt keuze maken tussen parket, kurk, laminaat, vinyl… In onze winkel zijn de verschillende vloeren op een aangename manier gepresenteerd zodat je een goed idee krijgt welke vloer in jouw huis past.

Laat je informeren

Het FloorHouse team Hasselt staat voor u klaar! Ons professioneel opgeleid personeel kan een antwoord geven op al uw vragen gerelateerd aan het plaatsen en onderhouden van de verschillende types vloeren in ons assortiment.
Wat zijn de voor- en nadelen van een kurkvloer in de badkamer? Hoe krasbestendig is een parket of laminaatvloer? Ons team gaat geen vraag uit de weg en helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Service is troef

Wij zijn niet de zoveelste keten die een afdeling vloerbedekking heeft. Vloeren zijn onze core business. In onze winkel te Hasselt vindt u naast een ruim assortiment vloeren ook de nodige producten en toestellen om je bestaande parketvloer te onderhouden. FloorHouse beschikt daarenboven over een eigen plaatsingsdienst én een gratis leveringsdienst. Zo hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken.
Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL