Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Laminaat en parket kopen in Antwerpen

zondag 11 augustus 2013
Zoekt u een redelijk maar niet te duur parket of laminaat? Voor een leek die er een beetje verstand van probeert te krijgen varieert de prijs en kwaliteit meer dan nodig is.

FloorHouse - uw vloerenspeciaalzaak


Is duurder altijd beter? Is parket beter dan laminaat? Verlijmen of het click-systeem? U zit met een aantal vragen die best worden beantwoord door iemand die een eerlijk en degelijk advies kan geven.Bent u van plan om een nieuwe parket- of laminaatvloer aan te schaffen dan neemt u toch best een aantal zaken in acht.

  1. Is je huidige vloer zodanig beschadigd of versleten dat deze echt niet meer valt te herstellen?
    Maar al te vaak wil men nieuw parket of laminaat kopen terwijl het perfect mogelijk is om deze in zijn volle glorie te herstellen.

  2. Past de parketvloer niet bij het interieur of gaat uw persoonlijke voorkeur uit naar laminaat? Ook hierin kan een handelaar in vloeren u perfect bijstaan in uw keuze.

  3. Gaat u de nieuwe vloer zelf leggen of laten leggen door een professional? De kost die eraan verbonden is, speelt een belangrijke rol in uw beslissing.Een professional zal uw parket of laminaat op relatief korte tijd geplaats hebben met 10 jaar garantie op zijn kwalitatieve afwerking. De goedkope optie is dat u het parket of laminaat zelf gaat leggen, wat dan weer tijd en inspanning kost.

Alvorens u de knoop gaat doorhakken, kan u steeds terecht bij FloorHouse voor stijltips en technisch advies. Laminaat en parket kopen is namelijk een weloverwogen beslissing!
Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL