Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Quick-Step laminaat: Inspirerende interieurs

Quick-Step laminaat vloeren staan bekend voor innovatie, een hoge kwaliteit en voelbaar natuurlijke afwerking. Het grote laminaat assortiment van Quick-Step heeft het overtuigende karakter van houten vloeren. Bovendien heeft Quick-Step ook een zeer mooie collectie aan laminaattegels.

Meer lezen over Quick-Step laminaat:
 1. Voordelen van Quick-Step laminaat
 2. Onderhoud van Quick-Step laminaat
 3. Milieuvriendelijkheid
 4. Prijsvorming en garantie van Quick-Step
 5. Quick-Step en FloorHouse
175 product(en) gevonden

  Voordelen van een Quick-Step laminaat


  Quick-Step vloeren kunt u bijvoorbeeld zonder probleem in de keuken leggen. Want door de Scratch Guard technologie is de laminaat toplaag van uw Quick-Step laminaatvloer extra beschermd. De extra krasbestendigheid zorgt ervoor dat u nog langer kunt genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer. De toplaag van Quick-Step laminaat is bovendien zeer resistent tegen vocht, vuil en stof. En daarbij komt nog eens dat Quick-Step laminaat de warmte en charme van een echte houten vloer uitstraalt.

  Onderhoud van een Quick-Step laminaat


  Hoe reinigt en onderhoudt u juist uw Quick-Step laminaatvloer? Voor het verwijderen en opkuisen van stof en droog vuil gebruikt u het best een droge microvezeldoek of de stofzuiger. Moet er hardnekkige vuil gekuist worden, dan is er door Quick-Step het Cleankit onderhoudsset aanbevolen. Daarvoor mengt u het reinigingsproduct naar aanleiding met water en gebruikt het microvezeldoek lichtjes vocht. Houd er altijd rekening mee, dat vocht en hout niet goed samen gaan. Er zijn ok extra vochtbestendige laminaatvloeren (voor het plaatsen in badkamers bijvoorbeeld) maar indien niet nodig, gebruikt u vocht altijd heel spaarzaam.

  Milieuvriendelijkheid van Quick-Step laminaat


  Met Quick-Step haalt u een uiterst milieuvriendelijke vloer in huis. Recent is het PEFC-boscertificaat aan Quick-Step toegekend, dit certificaat is een hulpmiddel om het duurzaam beheer van onze bossen te verbeteren. U kan zo van de prachtigste houtdesigns genieten zonder dat het bosbestand daarvoor geschaad wordt.

  De prijsvorming en garantie van Quick-Step


  En hoe zit het met de kostprijs van Quick-Step? Prijzen voor Quick-Step vloeren zijn zeker niet hoger dan deze voor andere laminaatvloeren van vergelijkbare kwaliteit. Uw Quick-Step verdeler FloorHouse verkoopt Quick-Step laminaat in verschillende prijsklassen. Zo kan iedereen, ongeacht het budget, laminaat van Quick-Step aanschaffen. De laminaatvloeren van Quick-Step komen met een residentiële garantie van 20 tot 25 jaar, afhankelijk van het type vloer en de aard van het gebruik.

  Quick-Step en FloorHouse


  Bij FloorHouse, uw laminaatspeciaalzaak, vindt u het volledige gamma Quick-Step laminaat, voor elke gewenste sfeer hebben we de juiste kleur. Vanzelfsprekend begeleiden wij u ook bij het samenstellen van de passende afwerkingsproducten zoals plinten, profielen en ondervloeren. Quick-Step laminaatvloer leggen met de hulp van FloorHouse is een ervaring waarop u binnen enkele jaren nog altijd met plezier zult terugkijken.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL